Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ

Η ομάδα του ΜΑΣΤΕΡ Αλεξάκη επιλέχθηκε για αγώνες Κ1 στην Ιαπωνία

Παγκόσμια αναγνώριση...

Στις 4 και 5 Ιουνίου οι φίλοι του αθλήματος είχαν την τιμή να υποδεχθούν στην Ελλάδα τον ιδρυτή του Κ1 (επαγγελματική διοργάνωση ΚΙΚ-ΜΠΟΞΙΝΓΚ) ΜΑΣΤΕΡ Kazuyoshi Ishii.

Στην προσπάθεια του για ανεύρεση νέων ταλαντούχων αθλητών προχώρησε σε συμφωνία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία και έτσι στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Στεφάνου – Αττικής πραγματοποιήθηκαν προκριματικοί αγώνες για την επιλογή νέων προσώπων για την παγκόσμια διοργάνωση του Κ1.


Περισσότεροι από 300 αθλητές δοκιμάστηκαν σε συνεχείς αγώνες με κανονισμούς Κ1 από τον Ιάπωνα διοργανωτή. Ο ΜΑΣΤΕΡ Ishii επέλεξε δύο Έλληνες αθλητές, ένας εκ των οποίων είναι ο Αλέξανδρος Γκερέκος.
Ο Κερκυραίος πρωταθλητής είχε εξαιρετική απόδοση σε όλους τους αγώνες, με αποτέλεσμα η υψηλή τεχνική κατάρτιση και τα ψυχικά αποθέματα να του δώσουν το εισιτήριο για το Κ1, υποχρεώνοντας ακόμα και τον Ιάπωνα ΜΑΣΤΕΡ να σηκωθεί όρθιος και να τον χειροκροτήσει.

Επίσης να αναφερθεί ότι ο ο Ιάπωνας διοργανωτής αναζητούσε αθλητές νεαρής ηλικίας(κάτω των 20) κι επιλέχθηκαν ακόμη ο Άγγελος Αλεξάκης και ο Χριστόδουλος Γκερέκος.

Οι δύο Κερκυραίοι πρωταθλητές με την εμπειρία και τη χαρακτηριστική τεχνική τους κατέβηκαν αήττητοι από το ρινγκ στους συνεχείς αγώνες που έδωσαν. Η επιλογή τους έγινε για να αγωνιστούν σε SUPER FIGHTS του Κ1. Με αυτές τις διακρίσεις αναγνωρίζεται συνολικά η δουλειά του ΜΑΣΤΕΡ Αλεξάκη και το επίπεδο της σχολής η οποία παράγει αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι το Κ1 θα βρίσκεται τον Οκτώβριο στην Αθήνα καθώς η χώρα μας επιλέχθηκε ως τόπος διεξαγωγής των τελικών αγώνων του Κ1, μία μοναδική διοργάνωση που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από 150 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου