Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Ο ΑΟ Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Βακουφτσή

'Βαρύ πυροβολικό'…

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΟ Κέρκυρα είναι γεγονός και μάλιστα ιδιαίτερα ηχηρή! Ο Γιώργος Βακουφτσής για τα επόμενα 2 χρόνια θα φορά τα «κυανέρυθρα» προσδίδοντας ασφαλώς άλλη οντότητα στη γραμμή κρούσης.

Ο 29χρονος πρώην στράικερ του Εργοτέλη αποτελούσε διακαή πόθο του Μπάμπη Τεννέ για την ενίσχυση της επίθεσης και το μεσημέρι αφού κι επισήμως έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κρήτης υπέγραψε το διετές συμβόλαιο, αρνούμενος τη δελεαστική πρόταση του Εθνικού.

Η ανακοίνωση ήλθε μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ και αναφέρει: « Η Διοίκηση προσπαθώντας να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με όσο το δυνατό καλύτερους παίκτες έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που ανέλαβε, σήμερα 7 Ιουλίου 2009 πραγματοποίησε τη μεταγραφή του Γιώργου Βακουφτσή ελπίζοντας να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας».

Ο Γιώργος Βακουφτσής έχει αγωνιστεί στη Φιορεντίνα από το 1999 έως το Δεκέμβριο του 2001 όταν και επαναπατρίστηκε για χάρη του Ηρακλή. Έπειτα μετακόμισε στην Κύπρο για να παίξει μία τριετία στον ΑΠΟΕΛ και άλλα δυόμιση χρόνια στην Ομόνοια. Τον Ιανουάριο του 2008, άφησε το νησί της Αφροδίτης για να πάει σε εκείνο της Κρήτης, όπου φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου