Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




Ειδήσεις

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Χθες έγινε η ψηφοφορία μεταξύ των ποδοσφαιριστών για την ανάδειξη των αρχηγών της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα εκλέχθηκαν κατά σειρά οι Γιώργος Πελαγίας, Γιάννης Κολοτούρος και Δημήτρης Ιωάννου.
Την Τετάρτη ο ΑΟΚ θα δώσει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και ο Μπάμπης Τεννές θα έχει την ευκαιρία για τις πρώτες δοκιμές μετά από ένα δεκαήμερο εξαντλητικών προπονήσεων.
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ, δεν θα προχωρήσει ο δανεισμός του Παντίδου από τον Παναθηναϊκό καθώς ο νεαρός αμυντικός για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από το κέντρο προετοιμασίας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας κι επέστρεψε στους ‘πράσινους’.

Ανακοινώθηκαν τέλος οι αριθμοί στις φανέλες των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Κέρκυρα:
1. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
23. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
21. ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14. ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
3. ΜΠΟΥΤΖΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
4. ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
8. ΡΕΠΕΡΝΕ ΦΑΜΠΡΙΣ
25. ΝΑΚΑΡΑΤΟ ΒΕΡΟΝΕΖΙ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ
6. ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
32. ΜΑΚΡΥΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
22. ΒΙΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
15. ΜΠΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
7. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
18. ΜΥΡΙΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
20. ΣΜΑΡΤ ΜΠΑΛΙ
10. ΦΛΑΒΙΟ ΖΟΖΕ ΝΤΕ ΚΑΡΒΑΛΙΟ ΦΛΑΒΙΝΙΟ
9. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
99. ΙΣΡΑΕΛ ΣΙΛΒΑ ΜΑΤΟΣ ΝΤΕ ΣΟΟΥΖΑ
17. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
11. ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
5. ΒΕΝΕΤΗΣ ΤΑΣΟΣ
90. ΜΑΜΑΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΒΟΛΙΔΑ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ

Την πρώτη ανεπίσημη συνάντηση είχαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Καστελλάνων Μέσης παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της Κυπελλούχου Ελλάδας Ερασιτεχνών 2009, Βολίδας Αχιλλείων.
Ο Ρομπέρτο Μπολάνο, που συνεχίζει πλέον αποκλειστικά ως προπονητής, μαζί με τα μέλη του ΔΣ καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές τόσο όσον αφορά την προετοιμασία αλλά και την οριοθέτηση των στόχων της νέας περιόδου.
Ανακοινώθηκαν έξι μεταγραφές: Ιωσήφ Ζάχος (ΠΑΣ Πρέβεζα), Αλέξης Κονισπολιάτης(Όλυμπος), Στάθης Μπαντούνος(Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Χρήστος Αρμένης(Ολυμπιάδα Καρουσάδων), Κώστας Μικάλεφ(Κρόνος Αργυράδων), Γιώργος Γκόρος(ερασιτέχνες ΑΟ Κέρκυρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου