Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυλά ομαλά…

Χωρίς απρόοπτα κυλούν οι πρώτες ημέρες του βασικού σταδίου προετοιμασίας του ΑΟ Κέρκυρα που ξεκίνησε τη Δευτέρα και συνεχίζεται στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.
Οι ποδοσφαιριστές παρά το βαρύ πρόγραμμα, ανταποκρίνονται πλήρως και το ακολουθούν με διάθεση, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, κάτι που φυσικά ικανοποιεί το προπονητικό team που δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένο με την προσπάθεια που καταβάλλουν, την απόδοση αλλά και την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία. Στις προπονήσεις συμμετέχει ο Ρεπερνέ που ανανέωσε για ένα χρόνο όπως και ο Πελαγίας το θέμα του οποίου παραμένει σε εκκρεμότητα ενώ αντίθετα απουσιάζει ο Σουαρέ παρά τις διαβεβαιώσεις περί επιστροφής του. Σχετικά με τις μεταγραφές αυτή την εβδομάδα δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό και οι άνθρωποι του ΑΟΚ δείχνουν να έχουν διάθεση να συνεχίσουν τις κρούσεις στους υποψήφιους στόχους μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ, στο οποίο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν θα προστεθούν ακόμη έως τέσσερα νέα πρόσωπα.
Μεθαύριο θα γίνει ψηφοφορία μεταξύ των ποδοσφαιριστών ώστε να εκλεχθούν οι αρχηγοί της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ενώ ο ΑΟ Κέρκυρα την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει στο πρώτο του φιλικό αγώνα την ομάδα του Ηλυσιακού. Τέλος ο Χρήστος Τσελιόπουλος(παλαιότερα στη Βέροια) ανέλαβε χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου