Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε με όνειρα…

photos by: STAMATIS KATAPODIS

Χαμηλοί τόνοι, συγκρατημένη αισιοδοξία και φιλοδοξία για μία επιτυχημένη νέα ποδοσφαιρική σεζόν είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στον ΑΟ Κέρκυρα που ξεκίνησε επίσημα σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις Καζιάνη(λιβάδι Ρόπα).

Ο Μπάμπης Τεννές και οι συνεργάτες του έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της πρώτης προπόνησης της νέας περιόδου λίγο μετά τις 18.30 και οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες άρχισαν το τρέξιμο της προθέρμανσης. Εικοσιπέντε πρόσωπα (18 επαγγελματίες και 7 από την ομάδα Νέων) έδειξε η καταμέτρηση, με τους νεοαποκτηθέντες να συγκεντρώνουν τα βλέμματα των λιγοστών φίλων της ομάδας που παρευρέθηκαν.

photos by: STAMATIS KATAPODIS

Ο Γιώργος Βακουφτσής, ο Δημήτρης Ιωάννου και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Ψωμιάδης που ανήκει πλέον στον ΑΟΚ (από Πυρσό Γρεβενών) συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα ενώ απουσίαζε δικαιολογημένα ο Τάσος Βενέτης.
Επίσης έλειπαν από την ‘πρώτη’ οι Σίλβα Μάτος και Σουαρέ, για τον οποίο μάλιστα αναφέρθηκε ότι ίσως υπάρξει πρόβλημα στη συνέχιση της συνεργασίας. Αυτό ισχύει με σιγουριά για τον αρχηγό Γιώργο Πελαγία, με τον Κύπριο αμυντικό να φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

photos by: STAMATIS KATAPODIS

Από εκεί και πέρα θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα και δύο αμυντικών χαφ ενώ επίσης ο ΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό του νεαρού Παντίδου όπως βέβαια εκκρεμεί και η επιστροφή Ράνιτς. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις προσεχείς ημέρες.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα που ξεκίνησαν προετοιμασία είναι: Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κολοτούρος, Πελαγίας, Βιτουλαδίτης, Μακρυδημήτρης, Κοντοδήμος, Μπουτζίκος, Φλαβίνιο, Σμαρτ, Νικολόπουλος, Γιαννιτσανάκης, Μουστόγιαννης, Μυρίλλας, Μπράτος.


photos by: STAMATIS KATAPODIS

Ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της προπόνησης τόνισε: « Ξεκινήσαμε με όνειρα και φιλοδοξία να καταφέρουμε να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, στη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι πάρα πολύ καλά κι υπεύθυνα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας αλλά και του κόσμου να πετύχουμε το στόχο μας. Δουλειά και μόνο δουλειά».


Ο Δημήτρης Ιωάννου στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ επισήμανε: « Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι είναι υψηλοί όμως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Πρώτα από όλα πρέπει να γίνουμε μία οικογένεια και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Να έχουμε υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο μέχρι την Κυριακή αφού τη Δευτέρα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Αύριο στο kerkyrasports η συνέντευξη-χείμαρρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη!

2 σχόλια:

  1. Τώρα πρόσεξα αυτό το blog. Συγχαρητήρια κύριε αργαλιά. Δύσκολα βρίσκει κανείς τόσο καθαρή και πλούσια ενημέρωση γύρω απο την ομάδα μας (αοκέρκυρα) και τόσα άλλα αθλήματα. Ιδίως για όσους ζούμε εκτός νησιού είναι δύσκολο να βρούμε καλές πηγές ενημέρωσης. Θα επισκέπτομαι συχνά αυτό το blog και ελπίζω κάποια στιγμή να διαβάσω και κάποιο άρθο σχετικά με το κρίκετ.

    aokonly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ θερμά για τα καλά λόγια...
    Δίνουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Από 1/9 θα υπάρχει αμεσότερη κ πληρέστερη ενημέρωση. Για κρίκετ υπάρχει θέμα στα 'αλλα σπορ' αν και η Ομοσπονδία που εδρεύει στην Κέρκυρα(!) αποφεύγει, άγνωστο γιατί, την προβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή