Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Παρόντες όλοι οι ‘νέοι’ …

Διάρκειας μιάμισης ώρας ήταν η σημερινή απογευματινή (18.30) προπόνηση του ΑΟ Κέρκυρα που συνεχίζει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του σε γήπεδο των εγκαταστάσεων Καζιάνη στο λιβάδι Ρόπα.

Παρόντες ήταν όλοι οι νεοαποκτηθέντες καθώς μετά τους Γιώργο Βακουφτσή, Δημήτρη Ιωάννου και Μιχάλη Ψωμιάδη που ξεκίνησαν κανονικά από την Τρίτη, ενσωματώθηκε και ο Τάσος Βενέτης που είχε επιπλέον άδεια. Εξάλλου από χθες στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Παντίδος, ο νεαρός αμυντικός που ήλθε στον ΑΟΚ για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.


Απουσίαζε ο Μάτος που εκτός απροόπτου αναμένεται αύριο στο νησί όπως επίσης και ο Σουαρέ που έχει καθυστερήσει αδικαιολόγητα να επιστρέψει από τη χώρα του και πιθανολογείται ότι αυτό θα συμβεί την άλλη εβδομάδα οπότε και θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τον ποδοσφαιριστή από τη Γουϊνέα. Ανοιχτό παραμένει το θέμα Πελαγία και την αποχώρηση του Κύπριου αμυντικού με προορισμό την πατρίδα του και τον Απόλλωνα Λεμεσού.
Για τη συνέχεια όπως εξάλλου τόνισε στις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σπύρος Καλογιάννης, θα γίνουν ακόμη τέσσερις μεταγραφές κι ανάλογα με τις ανάγκες, γιατί στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά, μπορεί να προκύψει και κάτι παραπάνω.
Η αποστολή του ΑΟΚ θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για τον Άγιο Νικόλαο Νάουσας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό σκέλος της εφετινής προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου