Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

Γεμάτη όνειρα στον τελικό του επί κοντώ του «Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων»



Η ώρα της Λορέλας…

Μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση βρίσκεται η Λορέλα Μάνου η οποία αύριο το απόγευμα(16.30 ώρα Ελλάδας) θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας αγωνιζόμενη στον τελικό του επί κοντώ του «20ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου Εφήβων – Νεανίδων» που διεξάγεται στο Νόβι Σαντ της Σερβίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή.


Η νεαρή αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου μετά την είσοδο της στην κορυφαία δωδεκάδα της ηπείρου στο αγώνισμα της, ευελπιστεί μαζί με τον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη και στο κάτι παραπάνω, αρκεί να βρεθεί σε καλή μέρα και να επιβεβαιώσει τη σταθερότητα σε μεγάλα άλματα που τη διακρίνει την εφετινή περίοδο. Η Μάνου σύμφωνα με τη λίστα που έδωσαν οι διοργανωτές θα ξεκινήσει δέκατη τις προσπάθειες της.

Αναλυτικά η σειρά που θα αγωνιστούν τα κορίτσια στον τελικό του επί κοντώ:
KOLESOVA, Yekaterina (RUS)
KOLASA, Agnieszka (POL)
HØGH-PEDERSEN, Iben (DEN)
BENNER, Natascha (GER)
FRACKOWIAK, Olga (POL)
HOLM, Caroline Bonde (DEN)
SCHULTZE, Martina (GER)
GROOT, Denise (NED)
OLSEN, Petra (SWE)
MÁNOU, Loréla-Anastasía (GRE)
ZAHARIÁDI, Mariánna (CYP)
SCOTT, Sally (GBR)

Επίσης αύριο ο Λυκούργος Τσάκωνας αγωνίζεται στον ημιτελικό των 200μ (15.45) και αν προκριθεί, στον τελικό του αγωνίσματος (18.10).
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου αγωνίζεται το πρωί στον προκριματικό της δισκοβολίας και οι Δημήτρης Μιχαλέλης, Νίκος Καψής στον προκριματικό του μήκους (11.00) και στις 11.50 στον προκριματικό του ακοντισμού η Μαρία Μερτζάνοβα (Γεωργίεβα).

Εξάλλου κατά τη διάρκεια της σημερινής 2ης ημέρας της διοργάνωσης, η Ανδριάνα Παπαδοπούλου-Φατάλα κατέλαβε την 8η θέση στο τελικό της σφυροβολίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων ενώ στον τελικό των 3.000μ στιπλ, που θα γίνει την Κυριακή στις 17.40, προκρίθηκε ο Γρηγόρης Βουτσινάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου