Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την πρόκριση…

Το εισιτήριο για τους ‘32’ του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on line θέλει να εξασφαλίσει ο ΑΟ Κέρκυρα που αντιμετωπίζει αύριο στις 16.45 στο ΔΑΚ Νιγρίτας τον Βισαλτιακό σε αγώνα νοκ άουτ στο πλαίσιο της 2ης φάσης του θεσμού.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου κι ασφαλώς παίκτες και τεχνικό τιμ επιθυμούν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις ‘με το δεξί’ για λόγους γοήτρου αλλά και ψυχολογίας. Σε περίπτωση πρόκρισης στον επόμενο γύρο θα υπάρξει ένα επιπλέον παιχνίδι εντός έδρας με τον Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν και έξτρα οικονομικά οφέλη.
Ο Μπάμπης Τεννές ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και να εφαρμόσουν πιστά εντός αγωνιστικού χώρου όσα έχουν διδαχθεί στις προπονήσεις. Ο προπονητής του ΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή η οποία θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη τους:
Αποστολίδη, Ψωμιάδη, Μπουτζίκο, Κολοτούρο, Πελαγία, Βενέτη, Κοντοδήμο, Ρεπερνέ, Βιτουλαδίτη, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρη, Παρασκευαϊδη, Μουστόγιαννη, Φλάβιο, Σμαρτ, Μπερνς, Λαμπρόπουλο, Γιαννιτσανάκη, Νικολόπουλο, Σίλβα.
Εκτός έμειναν οι Ιωάννου, Λουρένσο, Σιαράβας, Βλάχος, Μυρίλλας και Μπράτος.

Σχετικά με τα δύο φιλικά της επόμενης εβδομάδας στο Εθνικό Στάδιο, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου (20.00) με τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου (19.00) με τον Πανιώνιο, η ΠΑΕ ανακοίνωσε:
« Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για τους δύο αγώνες θα διατίθενται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα από τη Δευτέρα.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας λόγω της σπουδαιότητας των παραπάνω φιλικών αγώνων και της έντονης ζήτησης, να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους ώστε να μην ταλαιπωρηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου