Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Ξανάρχισαν οι προπονήσεις...

Επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα, οι οποίοι αφού απόλαυσαν μία μέρα ξεκούρασης, ξανάρχισαν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις στο λιβάδι Ρόπα.
Μετά το κοπιαστικό 15θήμερο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας οι ρυθμοί δεν έπεσαν στη σημερινή προπόνηση που διεξήχθηυπό την επίβλεψη του Μπάμπη Τεννέ και των συνεργατών του. Απουσίαζε δικαιολογημένα ο Ψωμιάδης ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σμαρτ με ελαφρύ τρέξιμο.

Εξάλλου από το ‘μικροσκόπιο’ της τεχνικής ηγεσίας θα περάσει το προσεχές διάστημα ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός Ιγκόρ Μόσταρλιτς ο οποίος συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση. Ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής αν και νέος έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες της χώρας του, της Βοσνίας αλλά και του Ισραήλ όπου είχε αρκετά καλές χρονιές. Εκεί όμως που πραγματικά έχει πέσει το βάρος είναι στην απόκτηση αμυντικού χαφ κι αριστερού μέσου, την ίδια ώρα που ο Ιμπραήμ Σουαρέ δεν έχει δώσει σημεία ζωής, δημιουργώντας πρόβλημα στον τελικό καταρτισμό του ρόστερ. Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, η περίπτωση Ανδριόλα απομακρύνεται και το νέο όνομα που ήλθε στο προσκήνιο είναι του 28χρονου Απόστολου Σιαράβα(Καστοριά).


Το ερχόμενο Σάββατο ο ΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Πτολεμαίδα όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Εορδαϊκό, ενώ θα ακολουθήσουν αυτές με τη Βολίδα, τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο και γίνεται προσπάθεια για ακόμη ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή.
Τέλος, όπως ανακοινώθηκε η κλήρωση των φάσεων 1-4 του Κυπέλλου Hellas OnLine περιόδου 2009-2010 θα διενεργηθεί την Παρασκευή 7/8/2009 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό. Οι ομάδες της Β’ Εθνικής μπαίνουν στη διοργάνωση από το δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου