Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Αφοσιωμένοι στη δουλειά…

Με αμείωτη ένταση κύλησε η σημερινή ημέρα, με τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα να συνεχίζουν την προετοιμασία με προπονήσεις στο ειδυλλιακό τοπίο των εγκαταστάσεων στο λιβάδι Ρόπα.

Κάτω από απόλυτη ησυχία, μπορούν να δουλέψουν απερίσπαστοι σε ένα γήπεδο χαλί και να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος στο μεθαυριανό φιλικό με τον Εορδαϊκό(17.45) θα έχει άλλη μία ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές. Αύριο μετά την πρωινή προπόνηση θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της Πτολεμαίδας που θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 10.30πμ.
Σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Αποστολίδης, Βενέτης, Σμαρτ, Βιτουλαδίτης, Μάμαλος, Βλάχος και Μελίσσης. Το πρόγραμμα εκτός των ασκήσεων με τον γυμναστή Κωνσταντίνο Κόλλια, περιλάμβανε και μίνι δίτερμα δύο ομάδων, αποτελούμενη η καθεμία από 9 ποδοσφαιριστές, με κοινό τερματοφύλακα τον Σιαράβα.


Όσον αφορά στο μετεγγραφικό τομέα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση ενός τουλάχιστον ποδοσφαιριστή αφού ως γνωστό ο ΑΟΚ προσανατολίζεται στην προσθήκη δύο ακόμη παικτών για να ολοκληρώσει το ρόστερ. Την ίδια ώρα θολό παραμένει το τοπίο με την υπόθεση του Σουαρέ που παραμένει άφαντος και κανείς δεν ξέρει τι τελικά θα συμβεί. Η διοίκηση δείχνει διατεθειμένη να περιμένει λίγο ακόμη, ελπίζοντας ότι ο μέσος από τη Γουϊνέα θα επιστρέψει...
Τέλος το ενδιαφέρον αύριο στρέφεται στην κλήρωση των φάσεων 1-4 του Κυπέλλου Hellas OnLine περιόδου 2009-2010 που θα γίνει στις 11:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό. Οι ομάδες της Β’ Εθνικής μπαίνουν στη διοργάνωση από το δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου