Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Αναμένονται ανακοινώσεις...

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις στο λιβάδι Ρόπα η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος την Κυριακή το απόγευμα (17.45) θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό έως τώρα, αντιμετωπίζοντας στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Αυτό πρόκειται για ένα σημαντικό τεστ για τον Μπάμπη Τεννέ και τους ποδοσφαιριστές του καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων πλησιάζει και στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.


Στο μετεγγραφικό τομέα δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στη διάρκεια της ημέρας και το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στην αυριανή εκδήλωση στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο όπου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Εκεί και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο Σπύρος Καλογιάννης, δεν αποκλείεται να δώσουν το παρόν ένα ή δύο νέα πρόσωπα, εκτός των ήδη αποκτηθέντων. Διάφορα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει μένουν ασχολίαστα κατά την πάγια εφετινή τακτική της ΠΑΕ, που θέλει πρώτα να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες και να πέσουν υπογραφές, πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου