Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΛΕΪ

«1ο Τουρνουά Beach Volley Ανδρών – Γυναικών» - Δήμος Αχιλλείων



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Αυγούστου το «1ο Τουρνουά Beach Volley Ανδρών – Γυναικών» στο Δήμο Αχιλλείων, στην παραλία του Άη Γόρδη, που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου.

Στους αγώνες Ανδρών, που έγιναν από τις 27 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, συμμετείχαν 22 ομάδες απ΄ όλη την Κέρκυρα και ο τελικός, στον οποίο έπαιζαν οι αθλητές ΜΑΡΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ – ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΑΝΤΗΣ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ, έληξε με σκορ 2 – 1 υπέρ της δεύτερης ομάδας.
Στους αγώνες Γυναικών αντίστοιχα, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τις 3 έως και τις 9 Αυγούστου, ο τελικός έληξε με σκορ 2 – 0 υπέρ της ομάδας των ΑΓΓΕΛΛΙΝΑ ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ έναντι των ΣΑΝΤΡΑ ΚΑΛΟΥΔΗ – ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΥΡΟ.


Ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες, αλλά και οι αθλητές που συμμετείχαν σ΄ αυτούς δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, ενώ ο Πρόεδρος του Ο.Ν.Α.Δ.Α. Σπύρος Καρδάμης αναφερόμενος στην αθλητική αυτή διοργάνωση που για πρώτη φορά πραγματοποιείται, είπε ότι η επιτυχία της επιβάλλει στον Ο.Ν.Α.Δ.Α. τη θεσμοθέτηση του τουρνουά. O Δήμαρχος Ερωτόκριτος Καρύδης, που απένειμε τα κύπελλα στον τελικό γυναικών, με τη σειρά του δήλωσε ικανοποιημένος από την επιτυχία των αγώνων και βεβαίωσε ότι η επόμενη διοργάνωση θα είναι σαφώς καλύτερη.
Χορηγός του Beach Volley ήταν το ΒΑR SABBIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου