Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι του ΑΟ Κέρκυρα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με γκολ του Ρεπερνέ στο 34’, ενώ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ο Γκούρμα στο 59’. Τέσσερα λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Κολοτούρου έγινε το 2-1, ωστόσο ο Μουστόγιαννης στο 69' διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 50’ αποβλήθηκε ο Πελαγίας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Κατεμής (62’ Μπακάκης), Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος (52’ Μόρετς), Δέντσας (62’ Μουμίν), Λόπες (84’ Πασάς), Μπελεβώνης (46’ Χάτζιτς), Μαρτελότο (52’ Μπαϊκαρά), Γκούρμα (72’ Μανίκας), Ζουρούδης (72’ υπό δοκιμήν Βίλαρ).

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Πελαγίας, Ιωάννου, Ρεπερνέ, Σμαρτ, Κολοτούρος, Φλαβίνιο, Σίλβα, Βενέτης. Αγωνίστηκαν και οι Ψωμιάδης, Βιτουλαδίτης, Γιαννιτσανάκης.
Ο 21χρονος αμυντικός χαφ Ανδρέας Λαμπρόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΚ. Αντίθετα άδοξο τέλος είχε η συνεργασία με τον Γιώργο Βακουφτσή που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και λύθηκε το συμβόλαιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου