Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμα παιχνίδια ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Κάκος



Έπεσε δουλειά…

Η FIFA και η UEFA ενημέρωσαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον ορισμό του Τάσου Κάκου να διευθύνει τον αγώνα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 ανάμεσα στη Γερμανία και το Αζερμπαϊτζάν (9/9/2009, 4ος όμιλος).
Βοηθοί του Κερκυραίου διεθνή ρέφερι θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης (Θες/κης) – Σπύρος Τρύφωνας (Κέρκυρας) και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Καλόπουλος (Θες/κης).

Για το ‘αχώριστο’ πια δίδυμο Κάκου – Τρύφωνα προηγείται βέβαια το μεθαυριανό σημαντικό παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Σούπερλίγκα μεταξύ Λάρισας και Ολυμπιακού. Στο Αλκαζάρ, δεύτερος βοηθός θα είναι ο Δάλλας (Ηπείρου) και 4ος διαιτητής ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας). Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος «τίναξε» στον αέρα τον αγώνα ΑΟ Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα (8/3/2009), καταλογίζοντας αμφισβητούμενο πέναλτυ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι ενώ μετά τη λήξη ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια όπου ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα. Κι όμως όχι μόνο βρίσκεται ακόμη στους πίνακες διαιτησίας αλλά επιβραβεύεται και με την παρουσία του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Άντε και διεθνής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου