Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκέλα… ολκής!

Η διοργάνωση του Κυπέλλου σε όλο τον κόσμο έχει χαρακτηριστεί ως ο θεσμός των εκπλήξεων και η πικρή επιβεβαίωση ήλθε για τον ΑΟ Κέρκυρα στη Νιγρίτα που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Βισαλτιακό κι έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι, μία ιδιαίτερα νεανική ομάδα με τεχνικό τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη και με τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου στη Γ’ Εθνική, κατέκτησαν δίκαια τη νίκη χάρη στα γκολ που σημείωσαν στο β’ ημίχρονο με τους Φωτιάδη ( σουτ 56’) και Τσιντογιάννη (σουτ 73’).
Σίγουρα πρόκειται για ένα ‘ηχηρό χαστούκι’ για τον Μπάμπη Τεννέ και τους ποδοσφαιριστές του που πρέπει να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατό αυτή τη γκέλα και να μην απογοητευτούν. Αντίθετα οφείλουν να εντοπίσουν και να διορθώσουν με σκληρή δουλειά τα κακώς κείμενα καθώς με ανάλογες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, οι πιθανότητες να επιτευχθούν οι στόχοι θα είναι μηδαμινές.

Βισαλτιακός: Πουλάκης, Παραλίκης, Συρόπουλος, Κουκούλης, Πασχαλούδης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης (87' Αλεξανδρίδης), Τσιντογιάννης (80' Λαγκίζος), Φεύγας, Ρούμπος, Κουλτσιάκης (70' Ζέτας).

ΑΟ Κέρκυρα: Αποστολίδης, Κολοτούρος, Βενέτης (46' Ρεπερνέ), Κοντοδήμος, Πελαγίας, Μακρυδημήτρης (62' Σμαρτ),Γκουστάβο, Μουστόγιαννης (46' Νικολόπουλος), Φλαβίνιο, Γιαννιτσανάκης, Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου