Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Νέα πρόσωπα...

Σε εντατικούς ρυθμούς, για μία ακόμη ημέρα, δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα που συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους στο λιβάδι Ρόπα.

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΑΟΚ έκανε ο
νεοαποκτηθείς 28χρονος τερματοφύλακας Απόστολος Σιαράβας που μαζί με τους Αποστολίδη και Ψωμιάδη θα αποτελέσουν την τριάδα των γκολκίπερ. Ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή τερματοφυλάκων Χρήστου Τσελιόπουλου. Παρών επίσης ήταν ο νεαρός Μελίσσης που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Κόρινθο και αρκέστηκε σε χαλαρό τρέξιμο κι αναμένοντας βέβαια τις εξελίξεις με την περίπτωση του. Απουσίαζε ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός Ιγκόρ Μοσταρλίτς που δοκιμάστηκε χθες και δεν ικανοποίησε. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βενέτης, Βιτουλαδίτης, Μάμαλος, Σμαρτ.


Στο απογευματινό πρόγραμμα και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ο Μπάμπης Τεννές με σειρά ασκήσεων έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα και στο σωστό τελείωμα των φάσεων μέσα από την περιοχή. Ακολούθησε κι ένα εικοσάλεπτο ‘διπλό’ με τη μία ομάδα να αποτελείται από 7 παίκτες και συνεχώς να αμύνεται ώστε η θεωρητικά βασική ενδεκάδα να προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι και να βρει επιθετικές λύσεις φτάνοντας ορθόδοξα στην αντίπαλη εστία. Στη διάρκεια του ο τεχνικός του ΑΟΚ έκανε πολλές αλλαγές και δοκίμασε διάφορα σχήματα, μην αφήνοντας να διαφανούν οι προθέσεις του.

Παρόντες ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης και ο γενικός διευθυντής Νίκος Λυράκης που άφησαν να εννοηθεί ότι με δύο ακόμη μεταγραφές στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα κλείσει το ρόστερ.
Το Σαββατιάτικο φιλικό στην Πτολεμαίδα με τον Εορδαϊκό θα αρχίσει στις 17.45 και η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου