Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Τριπλή ενίσχυση...

Ήταν θέμα χρόνου για τον ΑΟ Κέρκυρα να προχωρήσει στην κάλυψη όλων των θέσεων όπου υπήρχαν κενά κι αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα το μεσημέρι καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τους Νέιθαν Μπερνς, Λούις Λουρέντσο και Γιώργο Παρασκευαίδη.


Ο Μπέρνς είναι Αυστραλός διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση και έρχεται ως δανεικός από την ΑΕΚ. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής (7/5/88) ύψους 1,78 και βάρους 70Kg, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 απο την Αντελάιντ Γιουνάιτεντ και τον Ιούνιο του 2008 και μετά από μία εκπληκτική χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με την ΑΕΚ.
Ο Μπέρνς είναι 2 φορές διεθνής με την Εθνική Αυστραλίας ενώ ο αποκλεισμός του τον Ιούλιο του 2008 από την Ολυμπιακή ομάδα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην πατρίδα του.

Ο Λουίς Κάρλος Λουρένσο Ντα Σίλβα ( Luís Carlos Lourenco Da Silva, 5/6/1983) είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Αγκόλα, διεθνής με την εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας, ο οποίος αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Είναι μεσοεπιθετικός με ύψος 1,74 και βάρος 76 κιλά. Πρωτοέπαιξε μπάλα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τη σεζόν 2000-01. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε πολλούς συλλόγους της Αγγλίας (Μπρίστολ Σίτι, Όλνταμ) και της Πορτογαλίας (Μπελενένσες, Λεϊρία, Σετούμπαλ), πριν δοκιμάσει την τύχη του στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2007. Εν τω μεταξύ έγινε διεθνής με την εθνική ελπίδων της Πορτογαλίας.

Ο Γιώργος Παρασκευαίδης (9/10/1982) έμεινε ελεύθερος από το Λεβαδειακό στον οποίο ανήκε από το 2007. Είναι αμυντικό χαφ που μπορεί να καλύψει και θέση στόπερ και άρχισε την καριέρα του από τους Ερασιτέχνες της ΑΕΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Φωστήρα, Εθνικό Αστέρα πριν καταλήξει στην ομάδα της Βοιωτίας.
Με αυτές τις κινήσεις έχει ολοκληρωθεί σχεδόν το παζλ αν και αναμένεται ο μετεγγραφικός κύκλος να ολοκληρωθεί με την απόκτηση ενός ικανού στράικερ.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ ο αγώνας για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Βισαλτιακού – ΑΟ Κέρκυρα μετατέθηκε τρεις ημέρες νωρίτερα και θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου (17.45) στο ΔΑΚ Νιγρίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου