Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό με Εορδαϊκό...

Πρωινή μόνο προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του ΑΟ Κέρκυρα καθώς αύριο η αποστολή αναχωρεί στις 10.30πμ με προορισμό την Πτολεμαίδα όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον τοπικό Εορδαϊκό.
Πρόκειται για ακόμη ένα σημαντικό τεστ στο οποίο ο Μπάμπης Τεννές θέλει να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και φυσικά να δει εντός αγωνιστικού χώρου σε ποιο βαθμό η θεωρία μετατρέπεται σε πράξη όσον αφορά στην τακτική και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στη διάθεση του θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός των Βενέτη, Βιτουλαδίτη και Σμαρτ που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα με τραυματισμούς. Συγκεκριμένα την αποστολή απαρτίζουν οι: Αποστολίδης, Μπουτζίκος, Ιωάννου, Κοντοδήμος, Μουστόγιαννης, Ρεπερνέ, Γιαννιτσανάκης, Φλάβιο, Βακουφτσής, Κολοτούρος, Μπράτος, Νικολόπουλος, Μυρίλλας, Πελαγίας, Ψωμιάδης, Σιαράβας, Γκουστάβο, Μακρυδημήτρης, Μάμαλος και Σίλβα.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.45μμ και η ομάδα μετά τη λήξη του θα επιστρέψει στη βάση της. Το επόμενο φιλικό του ΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 12 Αυγούστου με τη Βολίδα Αχιλλείων.
Τέλος για την κλήρωση του Κυπέλλου δεν έγινε κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο αφού όλο το βάρος της προσπάθειας θα πέσει στο πρωτάθλημα και στη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου