Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Αύριο η αποστολή…

Σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας δείχνει να βρίσκεται ο ΑΟ Κέρκυρα ο οποίος ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά με το παιχνίδι της Κυριακής (16.45) με αντίπαλο τον Βισαλτιακό στη Νιγρίτα σε αγώνα νοκ άουτ για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on line.


Με απογευματινή προπόνηση στο λιβάδι Ρόπα ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το πρώτο ματς της σεζόν καθώς αύριο το πρωί (09.30) υπάρχει προγραμματισμένο χαλάρωμα στο βοηθητικό στα Γαζάτικα. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στο τελείωμα των φάσεων μετά από σέντρες από τα πλάγια με τους ποδοσφαιριστές να αλλάζουν συνεχώς ρόλους. Ακολούθησε μίνι διπλό στο μισό γήπεδο με τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει διάφορα τελευταία πειράματα πριν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για το βασικό σχήμα. Θεωρείται δεδομένο ότι εκτός 18αδας θα μείνουν ο τραυματίας Ιωάννου και ο ανέτοιμος Λουρένσο. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι εκδόθηκαν τα δελτία όλων των νεοαποκτηθέντων κι έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Η αποστολή θα γίνει γνωστή αύριο το πρωί ενώ θα αναχωρήσει το μεσημέρι (13.30) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει.

Τέλος, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή των δύο πολύ σημαντικών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο ΑΟ Κέρκυρα την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2/9 – 20.00 θα φιλοξενήσει τον Παναθηναίκό και τέσσερις ημέρες αργότερα την Κυριακή 6/9 – 19.00 τον Πανιώνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου