Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Έμφαση στην τακτική

Την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΑΟ Κέρκυρα έκανε ο Γιώργος Παρασκευαίδης ο οποίος μαζί με τους Μπερνς και Λουρένσο αποτελούν τα τρία πρόσφατα μετεγγραφικά αποκτήματα, πιθανόν όμως όχι και τα τελευταία.

Σήμερα οι ρυθμοί ανέβηκαν αφού σε λιγότερα από τρία 24ωρα ο ΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βισαλτιακού τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή στη Νιγρίτα στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on line. «Είναι νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική, έχει ενθουσιασμό και το παιχνίδι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά στους παίκτες του ο Μπάμπης Τεννές.

Ο έμπειρος τεχνικός αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο σε ζητήματα τακτικής και διαφορετικών επιλογών για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό 2 ημιχρόνων διάρκειας 10 λεπτών που βρήκε τους ‘κίτρινους’ να επικρατούν των ‘κόκκινων’ με 1-0 με εντυπωσιακό πλασέ του Λουρένσο μετά από εξαιρετική ασίστ του Νικολόπουλου.
«ΚΙΤΡΙΝΟΙ»: Ψωμιάδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκος, Βιτουλαδίτης Παρασκευαίδης, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Μουστόγιαννης, Μπερνς, Λουρένσο, Νικολόπουλος
«ΚΟΚΚΙΝΟΙ»: Αποστολίδης, Κολοτούρος, Κοντοδήμος, Πελαγίας, Βενέτης, Μακρυδημήτρης, Ρεπερνέ, Σμαρτ, Φλάβιο, Γιαννιτσανάκης, Σίλβα
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ιωάννου, Μπράτος ενώ ο Σιαράβας γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Τσελιόπουλου.

Οι αριθμοί που επέλεξαν στις φανέλες τους οι καινούριοι ποδοσφαιριστές είναι :
11 Μπερνς
13 Λαμπρόπουλος
16 Παρασκευαίδης
50 Λουρένσο

Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης (μέχρι στιγμής ισχύει ώρα έναρξης 16.45) ορίστηκε ο Ζαχαριαδης (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) με βοηθούς τους Χαδημόγλου (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) – Πάτσια (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) και 4ο τον Στραντζαλίδη (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου