Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

ΚΓΣ: Τέσσερις αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται αύριο με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα


Τροφοδοτεί τις Εθνικές ομάδες…

Στη Μαδρίτη βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας στίβου εφήβων – νεανίδων η οποία θα συμμετάσχει στην 7εθνή Μεσογειακή συνάντηση της κατηγορίας που θα διεξαχθεί αύριο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Το κορυφαίο δίδυμο της χώρας μας στο άλμα επί κοντώ σε αυτές τις κατηγορίες, είναι αμιγώς Κερκυραϊκό και το απαρτίζουν ο Γιάννης Κότσης και η Λορέλα Μάνου, που θα αγωνιστούν με τα ‘γαλανόλευκα’, επιχειρώντας να φτάσουν σε ακόμη μία διάκριση. Στη Μεσογειακή Συνάντηση εφήβων-νεανίδων μετέχουν με έναν αθλητή-τρια ανά αγώνισμα οι χώρες Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Αλγερία, Τυνησία, Τουρκία και Ελλάδα.
Η Συνάντηση διεξάγεται από το 2003 και είναι η πρώτη φορά στην οποία μετέχει η χώρα μας, όπως και η Τουρκία, ενώ το Μαρόκο για δεύτερη φορά και η Ιταλία από το 2005. Οι προηγούμενες έχουν γίνει μέχρι τώρα: 2003 Αλμερία, 2004 Αλγέρι, 2005 Μασσαλία, 2006 Τύνιδα, 2007 Φλωρεντία και 2008 Ραμπάτ.

Επίσης αύριο στην Άγκυρα της Τουρκίας θα διεξαχθεί η Βαλκανική συνάντηση Παίδων-Κορασίδων με τον Κερκυραϊκό να έχει και εδώ διπλή εκπροσώπηση στην Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, η Ναταλία Νικοπούλου θα αγωνιστεί στο άλμα σε ύψος και ο Ευάγγελος Μαρτζούκος στα 2000μ στιπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου