Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Αυλαία την Κυριακή…

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΑΟ Κέρκυρα που αφορά στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas on line και θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Βισαλτιακό στη Νιγρίτα το απόγευμα της Κυριακής.
Το παιχνίδι ορίστηκε μεν για τις 16.45 όμως ο ΑΟΚ ζήτησε να ξεκινήσει στις 16.00 για συγκοινωνιακούς λόγους, αίτημα που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτό από την επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ.


Στην απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις στο λιβάδι Ρόπα έδωσαν το παρόν οι δύο από τους τρεις νεοαποκτηθέντες που ανακοινώθηκαν κι επίσημα το μεσημέρι από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Αυστραλός Νέιθαν Μπερνς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα με τους καινούριους συμπαίκτες του έχοντας ως εφόδιο ότι ακολούθησε όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ από όπου ήλθε δανεικός για ένα χρόνο.


Ο Λουίς Λουρένσο ο οποίος συμφώνησε για 2 χρόνια, αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο και κάποια ενδιάμεσα σπριντ ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να βρεθεί στον κατάλληλο ρυθμό, κάτι που υπολογίζεται θα συμβεί μέσα σε 10 ημέρες. Το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γκουστάβο που μάλλον θα προφυλαχθεί από το ματς της Κυριακής ενώ μαζί τους ήταν και ο Βλάχος. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Ιωάννου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι στη Νιγρίτα.
Ο Γιώργος Παρασκευαίδης που επίσης συμφώνησε για 2 χρόνια θα ενσωματωθεί αύριο στην ομάδα.
Οι φίλοι του ΑΟΚ πάντως θα πρέπει να ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν από κοντά δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια που θα αποτελέσουν και τα τελικά τεστ εν’ όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου τον Πανιώνιο.
Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας στη Δ/ση : Σπ. Σαμάρα 2(Πεζόδρομος) από τις 09:00 έως τις 17:00 ή για οποιαδήποτε πληροφορία τηλ στο 2661046430.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2009-10 έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ 2 Μεγάλη κερκίδα (προς κολυμβητήριο) 250 ευρώ.
ΘΥΡΑ 3 Μεγάλη κερκίδα ( προς τα προπύλαια) 250 ευρώ.
ΘΥΡΑ 4 Μικρή κερκίδα 170 ευρώ.
V.I.P 500, 1000, 2000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου