Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Η Βολίδα νίκησε 2-1 το Μακεδονικό Φούφας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Βλέπει οκτάδα

Την πρόκριση της στην 4η ενδιάμεση φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας εξασφάλισε η Βολίδα που επικράτησε στο γήπεδο Καστελλάνων Μέσης του Μακεδονικού Φούφας με 2-1 στην παράταση.

Η ομάδα της Κοζάνης άνοιξε το σκορ με τον Ίτσκο στο 36’ όμως η Βολίδα αντέδρασε στην επανάληψη και ισοφάρισε με τον Πάγκαλη στο 70'. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου στο 12ο λεπτό του α’ ημιχρόνου ο Π. Σκολαρίκης πέτυχε το ‘χρυσό’ γκολ, δίνοντας το εισιτήριο στον Κερκυραϊκό σύλλογο.
ΒΟΛΙΔΑ: Αβραμιώτης, Σκολαρίκης Κ., Σκολαρίκης Π., Δούσης Α., Σπίνουλας Στ., Βασιλάκης (65' Σπίνουλας Σπ.), Ευθυμίου, Μεσημέρης (65' Πάγκαλης), Στρατηγός (118' Καλιακμάνης), Μπολάνο, Νικολόπουλος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ: Κακαρίδης, Τσουκαλίδης, Τσάκος (100' Γούσης), Ιωαννίδης (80' Φαχαντίδης), Σερέτης (70' Φωτίου), Κούτσονας, Σιδηρόπουλος, Κεραμίδας, Ιτσκος, Καραγεωργίου, Αναγνώστου.

Ρήγας Φεραίος και Βολίδα θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 6 Μαΐου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, ώστε να αναδειχθεί και η τελευταία ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού. Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το Βελούχι.
Τα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου (νοκ άουτ παιχνίδια σε ουδέτερες έδρες) είναι τα εξής:
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Εθνικός Γαζώρου
Καρλόβασι Σάμου – Πλατανιάς
Ασπρόπυργος – Παναιγιάλειος

Στα ημιτελικά (20 Μαΐου) ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΔ - Εθνικός Γαζώρου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού (Ρήγας/Βολίδα) - Βελούχι και ο νικητής του ζευγαριού Καρλόβασι Σάμου - Πλατανιάς αυτόν του Ασπρόπυργος - Παναιγιάλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου