Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του «απογοητευμένου» ΑΟ Κέρκυρα για το παιχνίδι της Δευτέρας (17.45) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος στην κυριολεξία ‘καίγεται’ για βαθμούς μιας και μετά την ήττα από τον Ιωνικό βρέθηκε στη ζώνη υποβιβασμού.

Η μεγαλύτερη δυσκολία για τον Νίκο Παντέλη είναι το πώς θα πείσει τους ποδοσφαιριστές του να βρουν έστω και το παραμικρό κίνητρο για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αφού η χρόνια έκλεισε πρόωρα και με ταπεινωτικό τρόπο. Όσοι αγωνίστηκαν με το Διαγόρα έκαναν το μεσημέρι αποθεραπεία στο ΕΑΚΚ ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι. Για το ματς με τους «Πόντιους» δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γκουστάβο, ο Φλαβίνιο(βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης) ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί η πορεία των τραυματιών Αθανασιάδη και Βιτουλαδίτη.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΑΟ Κέρκυρα ΠΑΕ η είσοδος για τους μαθητές, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων θα είναι ελεύθερη.
Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνου(Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Ασημάκη(Αιτ/νίας) – Ποντίκη(Πρέβεζας) και 4ο τον Κομίνη(Θεσπρωτίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου