Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ



Στους «8» η Βολίδα

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας πήρε η Βολίδα που επικράτησε άνετα, όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, με 2-0 του Ρήγα Φεραίου.

Στο ουδέτερο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων όπου έγινε το παιχνίδι, η Κερκυραϊκή ομάδα πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ αφού πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ο έμπειρος Ιουλιανός Πελάης νίκησε τον Τζέκα και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Βολίδα.
Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της Βολίδας δεν είχαν πρόβλημα στο να ελέγξουν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα απέναντι στη Βολιώτικη ομάδα.
Το ‘κερασάκι στην τούρτα’ έβαλε πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα, ο Σπύρος Σπίνουλας που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Ρήγας Φεραίος τέλειωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπάθη στο 89’.

Η Βολίδα θα διεκδικήσει την είσοδο της στους ‘4’ της διοργάνωσης σε παιχνίδι με το Βελούχι που θα διεξαχθεί στις 6 Μαίου σε ουδέτερη έδρα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τζέκας, Μπράτζιας (42’ Εμμανουήλ), Ζαχαράκης, Παρίσης, Χολέβας, Λάππας, Μπίτης, Κουτσογιάννης, Μητράκας (60’ Σπάθης), Γκόγκας, Γκουγκούδης (73’ Βουρκαρέζης)
ΒΟΛΙΔΑ: Αβραμιώτης, Σκολαρίκης Κ., Πελάης, Πετρόγιαννης, Σπίνουλας Στ. (39’ Σκολαρίκης Γ.), Δούσης, Νικολόπουλος, Σπίνουλας Σπ., Μπολάνο (75’ Σκολαρίκης Π.), Ευθυμίου, Στρατηγός (90+ Βασιλάκης ).

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης(νοκ άουτ) είναι τα εξής:
ΠΑΟ Διοικητηρίου - Εθνικός Γαζώρου
Καρλόβασι Σάμου – Πλατανιάς
Ασπρόπυργος – Παναιγιάλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου