Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ



Ο Κερκυραίος υπερμαραθωνοδρόμος Γιώργος Ψάϊλας στο 7ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24 ωρών

Αποφασισμένος για διάκριση

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υπεραποστάσεων (IAV), διοργανώνει το 7ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24 ωρών στο Bergamo της Ιταλίας, 2-3 Μαΐου!
Το «24ωρο nonstop» θα διεξαχθεί σε πίστα των 1150 μέτρων, ενώ ο αριθμός των συμμετοχών, που έγινε μετά από επιλογή- έφθασε στους 223 αθλητές από 28 διαφορετικές χώρες και νικητής θα ανακηρυχτεί αυτός που σε 24 ώρες θα διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα. Παράλληλα θα υπάρχει και «ομαδική βαθμολογία» σύμφωνα με την οποία η χώρα που τρεις αθλητές της θα διανύσουν τα περισσότερα χιλιόμετρα στο άθροισμα τους θα ανακηρυχτεί νικήτρια.

Έτσι από Ελληνικής πλευράς θα λάβουν μέρος ο Κερκυραίος Γιώργος Ψάϊλας, ο Αθηναίος Δημήτρης Κουλακιώτης και ο Πατρινός Σπύρος Μαραγκός.
Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα εκπροσωπείται από ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και οι ευχές όλων είναι η προσπάθεια τους να συνοδευτεί από διάκριση. Μια διάκριση που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα είναι αποτέλεσμα υπερπροσπάθειας μέσα από την οποία αναδεικνύονται τα μεγαλεία της ανθρώπινης ψυχής, της υπομονής, επιμονής και καρτερικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου