Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ









'Κόβει την ανάσα' το αυριανό μεγάλο ντέρμπυ του ΑΟ Κέρκυρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα


‘Όλα για όλα


Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα για το αυριανό(15.00) κλασικό ντέρμπυ της ΒΔ Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Μετά την πρωινή προπόνηση(11:00) που έγινε στο βοηθητικό τερέν του ποδοσφαιρικού γηπέδου του ΕΑΚ Κέρκυρας και στην οποία πήρε μέρος κανονικά και ο Κολοτούρος που αντιμετώπισε προβλήματα όλη την εβδομάδα, η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο Νίκος Παντέλης επέλεξε τους : Συμεωνίδη, Αποστολίδη, Μουστόγιαννη, Ρεπερνέ, Αθανασιάδη, Κοντοδήμο, Πελαγία, Τσεμπερίδη, Βιτουλαδίτη, Καπετάνο, Νικολόπουλο, Γιαννιτσανάκη, Μακρυδημήτρη, Γκουστάβο, Σίλβα, Κολοτούρο, Σεντεμέντε, Μπουτζίκο, Μανουσαρίδη και Σμαρτ.
Ο έμπειρος τεχνικός αύριο λίγες ώρες πριν το σπουδαίο παιχνίδι θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι δύο που θα μείνουν εκτός 18αδας. Ως γνωστό δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Σουαρέ και ο τραυματίας Φλαβίνιο.

Το αρνητικό στοιχείο έχει να κάνει με το γεγονός ότι λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης στο νησί από την Καθαρή Δευτέρα και μετά, οι παίκτες του ΑΟΚ όλες τις ημέρες έκαναν προπονήσεις σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα(ΕΠΣ Κέρκυρας, Σκριπερού) με αποτέλεσμα να μην έχουν καν τη δυνατότητα να πατήσουν στο κεντρικό του ΕΑΚΚ. Επίσης ο αγωνιστικός χώρος που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, αναμένεται αύριο να είναι πραγματικός βούρκος!
Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν προκειμένου να στηρίξει τον ΑΟΚ σε μία από τις ύστατες προσπάθειες να μείνει ζωντανός στην καταδίωξη της Καβάλας. Όπως ανακοίνωσε το τμήμα marketing της ΠΑΕ η είσοδος για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων θα είναι δωρεάν και ισχύει μόνο για την "Θύρα 4" ενώ δεν ισχύει για τον ενήλικα συνοδό.

Όσον αφορά τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΣ, ο Γκιγέρμο Όγιος πήρε τελικά στην αποστολή τον Σαϊτιώτη ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Λουτσιάνο, Ριμόλντι, οι τραυματίες Μέζα, Βαρτζιώτης, ο ασθενής Σολάκης και ο τερματοφύλακας Σικαλιάς λόγω rotation. Οι 19 εκλεκτοί του Αργεντινού τεχνικού είναι οι: Ζαφειρόπουλος, Κουβεντάρης, Ντάσιος, Κούσας, Μιχαήλ, Κάστρο, Γκαρσία, Παγώνης, Κοντογουλίδης, Καρακώστας, Γεωργιάδης, Λουμπούτης, Σαϊτιώτης, Τζάνης, Μιχαλόπουλος, Γκουγκουλιάς, Μπουχάν, Στάθης, Σιλά.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καλαϊτζίδης (Αθήνας) – Ιωσηφόγλου(Αθήνας)
4ος Κραγκούνης (Αχαίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου