Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




Καθοριστική η αναμέτρηση του ΑΟ Κέρκυρα τη Δευτέρα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Χρειάζεται ρίσκο!

Την πλέον επικίνδυνη αποστολή στο πρωτάθλημα πρέπει να φέρει σε πέρας ο ΑΟ Κέρκυρα το απόγευμα της Δευτέρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στο Περιστέρι, αν θέλει να συνεχίσει την καταδίωξη της Καβάλας.

Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα προκύπτουν όχι μόνο από την ποιότητα και την αξία των παικτών των γηπεδούχων αλλά και από το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που έδειξαν και στη νίκη τους εκτός έδρας επί του Ιωνικού με 1-0. Ο Νίκος Παντέλης βέβαια γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι τα αδύνατα σημεία του Ατρομήτου κι εκεί αναμένεται να χτυπήσει, μεταφέροντας τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του που από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την τρίτη θέση.

Αγωνιστικά επιστρέφουν οι τρεις τιμωρημένοι Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μανουσαρίδης ενώ αντίθετα θα λείψει ο Νικολόπουλος που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα. Ο Γκουστάβο ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός από το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας και θα είναι κανονικά στην αποστολή ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται ο Φλαβίνιο που συνεχίζει την αποθεραπεία υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ. Η σημερινή προπόνηση(13.30) έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι.

Όσοι φίλοι του ΑΟΚ βρεθούν στο γήπεδο Περιστερίου θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 2 προμηθευόμενοι το εισιτήριο τους(τιμή 15 ευρώ) από εκδοτήριο επί της οδού Γιαννιτσών.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου) με βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο τους Διαμαντέα – Φραγκιαδάκη και 4ο τον Σέγκο (Εύβοιας)

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/3 (15.00-ΕΤ3)
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 229/3 (16.00)
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΚΑΒΑΛΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 14:30
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/3 (18.00-ΕΤ3)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου