Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΜΠΑΣΚΕΤ


Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Τους κόπους όλης της σεζόν παίζει την Κυριακή η Σχερία κόντρα στη Νίκη Λευκάδας

Δύο ώρες – μια χρονιά!

Την Κυριακή στις έξι το απόγευμα ο ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ αντιμετωπίζει τη φιλόδοξη ομάδα της ΝΙΚΗΣ Λευκάδας στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Η αντίπαλος είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 58-51 και τα κορίτσια του ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ καλούνται να πείσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους του Κερκυραϊκού μπάσκετ ότι επρόκειτο για μια κακή στιγμή και θέλουν νίκη με διαφορά μεγαλύτερη των επτά πόντων ώστε παράλληλα, να κατακτήσουν και την πρώτη θέση στον Όμιλο.

Η αξία βέβαια της αντιπάλου του Κερκυραϊκού συλλόγου είναι αδιαμφισβήτητη καθώς έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια της Ένωσης τα δύο προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι είχαν ισοβαθμίσει στην πρώτη θέση κατά σειρά η ΝΙΚΗ Λευκάδας, ο ΛΟΡΔΟΣ ΒΥΡΩΝ Μεσολογγίου, που φέτος δεν συμμετέχει, και ο ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ, η δε πρώτη αναδείχτηκε με βάση τα μεταξύ των τριών ομάδων αποτελέσματα.

Εν όψει της σοβαρότητας και κρισιμότητας και σοβαρότητας του αγώνα, ο ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ καλεί όλους τους φίλους του μπάσκετ να συμπαρασταθούν στα κορίτσια με την παρουσία τους στο κλειστό του ΕΑΚΚ το απόγευμα της Κυριακής. Οι νεαρές αθλήτριες από την πλευρά τους υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα ανάλογο με την παράδοση του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου