Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΜΠΑΣΚΕΤ


ΕΣΚΑΒΔΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Σχερία διεκδικεί την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά από τη Λευκάδα

Το παιχνίδι της χρονιάς!

Θετικό αγωνιστικό διήμερο πέρασε η ομάδα Γυναικών του ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ που το Σαββατοκύριακο 21-22/3 αγωνίστηκε εκτός έδρας με τους Αργοναύτες Αγρινίου και τον ΠΑΣ Ναυπάκτου αντίστοιχα, σημειώνοντας δύο επιβλητικές νίκες.
Την ερχόμενη Κυριακή(14.00) ο Α. Ο. ΣΧΕΡΙΑ δίνει τον τελευταίο αγώνα με την ομάδα της Λευκάδας και στόχος είναι αποκλειστικά η νίκη και με διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων, για να καλύψει την ήττα (58-51) του α’ γύρου και να κατακτήσει την 1η θέση στον όμιλο. Για το λόγο αυτό αθλήτριες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Κερκυραϊκού συλλόγου ζητούν την ένθερμη συμπαράσταση και υποστήριξη των φίλων του, με την παρουσία του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Αγρινίου – ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ 34 – 58
Στον πρώτο αγώνα, το Σάββατο, τα κορίτσια του Α. Γεωργίου και της Ντ. Σπίγγου, δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν απέναντι στα κορίτσια του Αγρινίου και πήραν άνετα το ροζ φύλλο αγώνα, αφού με το «καλημέρα» πήραν κεφάλι στο σκορ και 4’35’’ πριν από τη λήξη του α’ δεκαλέπτου προηγήθηκαν με 0-14. Στη συνέχεια η Ντ. Σπίγγου μπόρεσε να κάνει αρκετές αλλαγές, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις δύο κορασίδες, που συμμετείχαν στην αποστολή. Η τοπική ομάδα πέτυχε διψήφιο σκορ μόνον στο γ’ δεκάλεπτο.
Διαιτητές: Μίγδος – Θεοδοσίου.
Τα δεκάλεπτα: 5-16, 8-19, 16-14, 5-9.
Με τον Α. Ο. ΣΧΕΡΙΑ (Ντίνα Σπίγγου) αγωνίστηκαν οι Φακιολά 1, Κατέχη 4, Κορίκη 18, Παπακώστα 9 (2 τρ.), Μιχαλάκη 12 (4 τρ.), Κωνσταντινίδη 5 (1 τρ.) Βάλμη 4, Θεοδότου 2, Καλούδη 3, Σαββουλίδη, Βοντετσιάνου, Γκίκα.

ΠΑΣ Ναυπάκτου – ΑΟ ΣΧΕΡΙΑ 33 - 64
Την επομένη οι παίκτριες του Α. Ο. ΣΧΕΡΙΑ αντιμετώπισαν την ανεβασμένη εφέτος ομάδα της Ναυπάκτου, η οποία έχει εδραιωθεί άξια στην γ’ θέση του ομίλου Γυναικών της ΕΣΚΑΒΔΕ. Η τοπική ομάδα πάλεψε, με πρώτη σκόρερ την Ανδρεοπούλου (19 π. 2 τρ.) και πρόσφερε αρκετές καλές στιγμές στο παιγνίδι.
Διαιτητές: Χουλιάρας – Κονδύλης.
Τα δεκάλεπτα: 8-11, 11-18, 6-20, 8-14.
Με τον Α. Ο. ΣΧΕΡΙΑ (Ακης Γεωργίου, Ντίνα Σπίγγου) αγωνίστηκαν οι Φακιολά 8, Κατέχη 2, Κορίκη 6, Παπακώστα 21 (4 τρ.), Μιχαλάκη 12 (4 τρ.), Κωνσταντινίδη 5, Βάλμη 2, Θεοδότου 6, Καλούδη 2, Σαββουλίδη, Νταλιάνη, Γκίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου