Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας στη συνεδρίασή του στις 5.3.2009 αναφορικά με την απόδοση τιμών στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του σωματείου Ολυμπιάδα Καρουσάδων Δημήτρη Γραικού αποφάσισε:

1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της Ένωσης το Σαββατοκύριακο 7-8 του Μάρτη 2009, με ευθύνη των διαιτητών των αγώνων.

2. Να διεξαχθεί φιλικός αγώνας στις 18 του Μάρτη στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας μεταξύ ομάδων επίλεκτων ποδοσφαιριστών των σωματείων που αγωνίστηκε ο Δημήτρης και της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση μέλους της οικογένειάς του.

3. Να αφιερωθεί στη μνήμη του ο τελικός κυπέλου της Ένωσης μεταξύ των σωματείων ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΒΟΛΙΔΑ που θα γίνει στις 25 του Μάρτη στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας και όλα τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν για την ενίσχυση μέλους της οικογένειάς του.

4. Να ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του στρατιώτη ανιψιού του Δημήτρη, ο οποίος έχασε στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα τους γονείς του και να απευθυνθεί σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της χώρας για την ενίσχυσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου