Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS

Ο ΑΟ Κέρκυρα δεν το βάζει κάτω και θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ανόδου



Μέχρι τελικής πτώσης !


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στον ΑΟ Κέρκυρα για τον πρώτο από τους εννιά ‘τελικούς’ που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πιερικό το απόγευμα της Δευτέρας στην Κατερίνη.

Επιδίωξη του Νίκου Παντέλη και των παικτών του είναι να δουν μεμονωμένα κάθε ματς ως το φινάλε, να κυνηγήσουν σε όλα την κατάκτηση της νίκης με στόχο την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ευχόμενοι παράλληλα και απώλειες της Καβάλας που σαφώς έχει και το πλεονέκτημα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο και τα ευχάριστα νέα ήλθαν από τη συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα τόσο του Κολοτούρου όσο και του Νικολόπουλου που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και τίθενται στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού. Το πρόγραμμα περιλάμβανε, ζέσταμα με την μπάλα σε γκρουπ(Passing game), ταχύτητες και οικογενειακό διπλό με τακτική. Για αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00. Σημαντική θα είναι και η ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την επιστροφή του Σουαρέ που εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Αθανασιάδης και Μουστόγιαννης.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι του ΑΟΚ που θα βρεθούν στην Κατερίνη θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους(τιμή 15 ευρώ) έξω από τη θύρα 2 του σταδίου.

Αύριο το μεσημέρι στις 12.30 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΟ Κέρκυρα – Πιερικός για το αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής ενώ για το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Corfu Palace Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου