Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS

Ο ΑΟ Κέρκυρα αισιοδοξεί για τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Σε ρυθμούς ντέρμπυ

Ανέκαθεν τα παιχνίδια μεταξύ του ΑΟ Κέρκυρα και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ντέρμπυ ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων και κέντριζαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων των δύο πόλεων.

Το ‘el classico’ της ΒΔ Ελλάδας είναι προ των πυλών για μία ακόμη φορά με τον ΑΟΚ να βλέπει το τρίποντο ως αποκλειστικό του στόχο αφού θέλει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες του έχουν απομείνει να πλησιάσει ή να ξεπεράσει την τρίτη Καβάλα που δείχνει σημάδια κάμψης. Ο Νίκος Παντέλης και οι παίκτες του παρότι απέφυγαν να μιλήσουν δημόσια όλη την εβδομάδα, νιώθουν να τους πνίγει το δίκιο μετά τα εύλογα παράπονα που έχουν εκφράσει για τις διαιτητικές αποφάσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Έτσι θέλουν να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται είναι η κατάλληλη καθώς αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στη Σούπερ Λίγκα.
Παράλληλα σε ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών, θα ασκηθεί επιπλέον πίεση στην Καβάλα που έχει δύσκολη αποστολή το απόγευμα της Δευτέρας εκτός έδρας με τη Βέροια που προσπαθεί να απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα της κατάταξης.

Η προετοιμασία του ΑΟΚ συνεχίζεται χωρίς σοβαρά προβλήματα μεν, σε πλαστικά γήπεδα δε. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Σκριπερού όπου οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κολοτούρος καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού καθώς και στο ισχίο. Δεδομένες θεωρούνται οι απουσίες του Σουαρέ που αποβλήθηκε στην Καλλιθέα και του τραυματία Φλαβίνιο που χάνει την υπόλοιπη χρονιά.

Όπως ανακοίνωσε το τμήμα marketing λόγω της έντονης ζήτησης των εισιτηρίων, για τον αγώνα της Κυριακής, ο ΑΟ.Κέρκυρα ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας θα διαθέτει από σήμερα και από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Σαμάρα 22 (Πεζόδρομος ) τηλ. 2661046430, εισιτήρια του αγώνα τόσο για την μεγάλη κερκίδα όσο και για την μικρή από 09:00 έως 17:00. Το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα 15 ευρώ. Με δεδομένη την μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο και την κρισιμότητα του αγώνα παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την έγκαιρη αγορά του εισιτηρίου τους. Διευκρινίζεται ότι για την αγορά του εισιτηρίου απαραιτήτως θα πρέπει να προσκομίζεται η Αστυνομική Ταυτότητα ενώ κάθε φίλαθλος θα μπορεί να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Λαμπρόπουλος(Ηλείας) με βοηθούς τους Καλαιτζίδη(Αθήνας) – Ιωσηφόγλου(Αθήνας) και 4ο τον Κραγκούνη(Αχαίας).
Εξάλλου, το Σάββατο 7/3 στις 14.00 θα διεξαχθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟ Κέρκυρα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος, την Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα 15:00 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Τροποποιήσεις ΚΑΠ
2.- Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2008-2009
3.- ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ
4.- Ενημέρωση για SUPER LEAGUE
5.- Ενημέρωση για Ε.Π.Ο.
6.- Συζήτηση για διενέργεια ελέγχου Ντόπινγκ
7.- Συζήτηση για play off και play out αγωνιστικής περιόδου 2009- 2010
8.- Θεσμοθέτηση επάθλου καλύτερου μαθητή – αθλητή στη μνήμη του Γ. Δέδε
9.- ΟΠΑΠ - Στοίχημα
10.- Εκκρεμότητα INTERAMERICAN
11.- Επίσκεψη – Ενημέρωση Γενεράλη στα γήπεδα Β’ Εθνικής
12.- Διάφορα θέματα
Νωρίτερα (13.00) ο Πρόεδρος της ΕΕΠ Β’ - Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης θα δώσει συνέντευξη Τύπου για θέματα που αφορούν την Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου