Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ












Photos by: S.T.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τελικός Κυπέλλου

Η Βολίδα Αχιλλείων στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κέρκυρας αφού στον τελικό επικράτησε στην παράταση της ΑΕ Λευκίμμης με 3-0.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού η ΑΕ Λευίμμης είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 35’ να ανοίξει το σκορ όμως ο Αβραμιώτης απομάκρυνε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτυ του Τσεβανέδη. Η ΑΕΛ έμεινε με δέκα στο ξεκίνημα της παράτασης μετά την αποβολή του Νικόπουλου και η έμπειρη Βολίδα έφτασε στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Σπ. Σπίνουλας(97’), Π. Σκολαρίκης(109’) και Μαθιουδάκης(114’).

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα νεύρα και η ένταση στην εξέδρα μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικροεπεισόδια που έλαβαν γρήγορα τέλος, με απολογισμό μερικά σπασμένα καθίσματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους τους Κερκυραίους Φιλάθλους που στήριξαν τον Τελικό του Κυπέλλου στις 25 του Μάρτη.
Ένα ξεχωριστό τελικό που ήταν αφιερωμένος στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γραικό. Ο Τελικός στέφθηκε και από οικονομική επιτυχία κι έτσι συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό που ήδη διατέθηκε για τον σκοπό που ορίστηκε.
Παράλληλα το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπύρο Καρδακάρη που με περισσή ευαισθησία στήριξε οικονομικά τον τελικό και το φιλανθρωπικό του περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου