Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΧΑΝΤΜΠΟΛ


ΛΑΟΔΑΜΑΣ

Κέρδισε και στην Άρτα(24-23 την Άνω Πόλη) και ήδη σκέφτεται τα μπαράζ

Προελαύνει αήττητος

Πρώτος στην βαθμολογία του τοπικού πρωταθλήματος χάντμπολ ΒΔ Ελλάδας παραμένει ο Λαοδάμας. Την Κυριακή 29 Μάρτη έδωσε έναν δύσκολο αγώνα στην Άρτα με τον τοπικό ΓΣ Άρτας «Άνω Πόλη» και πήρε τους δύο πολύτιμους βαθμούς έστω και δύσκολα με σκορ 24-23.

Η Κερκυραϊκή ομάδα κατέβηκε στον αγώνα με σημαντικές ελλείψεις, αλλά ο τεχνικός της Γιώργος Κούρκουλος, εμπιστεύθηκε νεαρούς αθλητές οι οποίοι και τον δικαίωσαν δίνοντας την νίκη και ταυτόχρονα ένα μεγάλο αβαντάζ στον δρόμο προς τα μπαράζ του Μαΐου με τους πρωταθλητές Πελοποννήσου και Αθηνών. Έτσι ο Λαοδάμας προηγείται με 4 βαθμούς διαφορά από την ομάδα του Φιλαθλητικού Αγρινίου που ήταν και ο πλέον δύσκολος αντίπαλος!
ΛΑΟΔΑΜΑΣ (Κούρκουλος Γιώργος): Μπάτσης Φώτης 6, Βραχλιώτης Αλέξανδρος, Χαρτοφύλακας Βασίλης 1, Πατρίκιος Γιάννης 6, Τρικαλιώτης Στάθης, Δουκάκης Στέφανος 2, Βελισσαρόπουλος Θόδωρος 9, Αγιώτης Θανάσης, Μουλίνος Κώστας, Σγούρος Στάθης

Να σημειωθεί πως στην αποστολή στην Άρτα συμμετείχε η ομάδα μίνι του Κερκυραϊκού ΓΣ που έδωσε φιλικό με την αντίστοιχη της Αναγέννησης Άρτας καθώς και η ομάδα κοριτσιών του Αετού Αγ. Αθανασίου που και αυτή έδωσε φιλικό με την ομάδα της «Άνω Πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου