Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Να ‘κλείσει’ τις πληγές

Ο ΑΟ Κέρκυρα καλείται να αφήσει πίσω του όσα τραγελαφικά συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια με τις αλλοπρόσαλλες διαιτητικές αποφάσεις και να αφοσιωθεί στο ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, οκτώ στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μαθηματικά μπορεί να υπάρχουν ελπίδες όσον αφορά την καταδίωξη της Καβάλας όμως η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι η καλύτερη δυνατή αφού άπαντες βλέπουν πως ότι και να κάνουν οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό, με αποτέλεσμα το αίσθημα της αδικίας να είναι διάχυτο. Κανείς πάντως δε θα τα παρατήσει καθώς εκτός των άλλων ο ΑΟΚ θέλει να τερματίσει όσο το δυνατό ψηλότερα στην τελική κατάταξη, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για να αποδείξει ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης έπαιξαν «παράπλευροι» παράγοντες.

Σήμερα η προπόνηση(13.15) έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ.Κέρκυρας στο Κανόνι και το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα με τη μπάλα σε γκρουπ(passing game), ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό. Για ακόμη μία μέρα ο Γκουστάβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς έχει τράβηγμα στο δικέφαλο κι αύριο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην αποστολή. Ο Φλαβίνιο συνεχίζει θεραπεία και ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο. Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στα σχέδια του τους τρεις τιμωρημένους Αποστολίδη, Κοντοδήμο, Μανουσαρίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/3 (15.00-ΕΤ3)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/3 (15.00)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΒΕΡΟΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/3 (18.00-ΕΤ3)
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου