Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS

Αποκλειστικό στόχο τη νίκη έχει ο ΑΟ Κέρκυρα στο παραδοσιακό ντέρμπυ με τον ΠΑΣ Γιάννινα


Κρίνεται η συνέχεια


Ο ΑΟ Κέρκυρα υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής στο κλασικό ντέρμπυ της ΒΔ Ελλάδας τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα και το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη που θα τον κρατήσει σε επαφή με την τρίτη στην κατάταξη Καβάλα.

Ο Νίκος Παντέλης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι μόνο με την κατάκτηση των τριών βαθμών θα διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες για άνοδο υπάρχουν, προκαλώντας ταυτόχρονα δικαιολογημένα πίεση στην ομάδα της Μακεδονίας που αγωνίζεται εκτός έδρας τη Δευτέρα με τη Βέροια. Η σημερινή προπόνηση(13.30) για ακόμη μία μέρα έγινε σε πλαστικό γήπεδο και συγκεκριμένα σε αυτό της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με τη μπάλα(passing game), εκτελέσεις και τελειώματα σε στημένες φάσεις και οικογενειακό διπλό. Ο Κολοτούρος δεν προπονήθηκε λόγω εμπύρετης ίωσης και η συμμετοχή είναι σχεδόν απίθανη αφού επίσης συνεχίζονται οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο και στο ισχίο του δεξιού ποδιού. Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Σουαρέ και φυσικά ο τραυματίας Φλαβίνιο. Αύριο στο πρόγραμμα υπάρχει το καθιερωμένο χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ στην προσπάθεια τους θα έχουν τη συνδρομή των φίλων της ομάδας που αναμένεται να κατακλύσουν το ΕΑΚΚ.

Τη συμπαράσταση των δικών του οπαδών(περίπου 500) θα έχει και ο ΠΑΣ ο οποίος θα έλθει στην Κέρκυρα χωρίς τους τιμωρημένους Λουτσιάνο και Ριμόλντι ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Σαϊτιώτης και Σολάκης, οι δύο κορυφαίοι σκόρερ των Ηπειρωτών.

Το παιχνίδι είναι αξιολογημένο και θα το διευθύνει ο Λαμπρόπουλος(Ηλείας) με βοηθούς τους Καλαϊτζίδη(Αθήνας) – Ιωσηφόγλου(Αθήνας) και 4ο τον Κραγκούνη(Αχαίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 7/3 (15.00 – ΕΤ3)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8/3 (15.00)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 9/3 (18.00 – ΕΤ3)
ΒΕΡΟΙΑ – ΚΑΒΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου