Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΠΥΓΜΑΧΙΑ


Ο Κερκυραίος πυγμάχος θα αγωνιστεί με την Εθνική στο διεθνές πρωτάθλημα Βελιγραδίου

Στα ‘γαλανόλευκα’ ο Μηλιώτης

Στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή για φέτος με το εθνόσημο στο στήθος και υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Κωνσταντινίδη, καλείται να μας εκπροσωπήσει στη Σερβία και στην κατηγορία των 69 κιλών στους άνδρες ο Κερκυραίος πρωταθλητής μας, Βασίλης Μηλιώτης.
Το πρωτάθλημα (Men ELITE Belgrade winner) ξεκινά αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή κι έχουν δηλώσει συμμετοχή χώρες από όλο τον κόσμο.

Ο αθλητής του Πυγμαχικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας μετά το κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή στο κλιμάκιο της Αθήνας απέδειξε ότι είναι σε τέλεια αγωνιστική κατάσταση αφού πέρασε με επιτυχία όλες τις εξετάσεις και τα τεστ που του έγιναν και νίκησε όλους όσους αντιμετώπισε στους αγώνες πρόκρισης του κλιμακίου της Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και της Αθήνας, το περασμένο Σάββατο.

Οι επιτυχίες αυτές του έδωσαν το εισιτήριο για το Βελιγράδι, επιβεβαιώνοντας έτσι την υψηλής ποιότητας δουλειά που γίνεται στο τοπικό κλιμάκιο του νησιού μας, αφού τόσο ο Μηλιώτης όσο και ο Λεπενίτσης είναι αθλητές της εθνικής Ελλάδος και είναι αδύνατον να βρίσκονται στο κλιμάκιο της πρωτεύουσας λόγω απόστασης αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την ευθύνη αλλά και την τιμή να ανταπεξέλθει στο δύσκολο καθήκον της σωστής προπόνησης και προετοιμασίας των δύο πυγμάχων έχει αναλάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Μοσχάτ, ο οποίος μαζί με τους αθλητές του έχουν μετατρέψει τον Κερκυραϊκό σύλλογο σε κλιμάκιο της εθνικής με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της τεχνικής επιτροπής κ. Γασπαρινάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου