Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Αμφίβολος ο Γκουστάβο

Ο ΑΟ Κέρκυρα με πολλούς εφεδρικούς και νεαρούς από την ομάδα Νέων στη σύνθεση του επικράτησε με 2-0 των επιλέκτων της ΕΠΣ Κέρκυρας στο φιλικό που έγινε χθες στο Εθνικό Στάδιο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γραικού.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας σε ανακοίνωση της τονίζει: « Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τους Κερκυραίους φιλάθλους, αλλά και όλους τους πολίτες για την πρωτοφανή, θερμή υποστήριξη της πρωτοβουλίας του για τη διεξαγωγή του αγώνα τιμής και μνήμης για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γραικό και την οικονομική υποστήριξη μέλους της οικογένειας του.
Η ανταπόκριση όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας υπήρξε πρωτοφανής και ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και προσδοκία. Αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη των αισθημάτων αλληλεγγύης και συνεργασίας που είναι διάχυτα στον τόπο μας.
Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν και σε όσους μόχθησαν για την επιτυχία του αγώνα και την επίτευξη του σκοπού του».

Η σημερινή μεσημβρινή (14.15) προπόνηση έγινε στο βοηθητικό στα Γαζάτικα και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων μετά από ανάπτυξη παιχνιδιού και διπλό στο μισό γήπεδο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκουστάβο ο οποίος έχει τράβηγμα στο δικέφαλο από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πιερικό και η καταστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Φλαβίνιο που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης σε συνεργασία με το ιατρικό και προπονητικό team της ομάδας.
Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Νίκος Παντέλης καταρτίζει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει σε αυτά τους Αποστολίδη, Μανουσαρίδη και Κοντοδήμο που είναι τιμωρημένοι ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μουστόγιαννης και Αθανασιάδης, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

Να σημειωθεί ότι από χθες ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας, με τον Περικλή Αμανατίδη να αναλαμβάνει τα ηνία και να γίνεται ο τρίτος προπονητής που κάθεται φέτος στον πάγκο του Θεσσαλικού συλλόγου. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Βάϊο Καραγιάννη. Και για τον Αμανατίδη όμως είναι η τρίτη φετινή συνεργασία αφού πρόλαβε έως τώρα να κοουτσάρει Καλλιθέα(Β’) και Μακεδονικό(Γ’).

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Κουτσιαύτης(Άρτας) με βοηθούς τους Μαγιάννη(Άρτας) – Ποντίκη(Πρέβεζας) και 4ο τον Ντίτσο(Πρέβεζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου