Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Photo by: STAMATIS KATAPODIS

Ο ΑΟ Κέρκυρα ξεχνά τον ΠΑΣ Γιάννινα και κοιτά το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πιερικό

Αποκλειστικά ‘διπλό’ !

Επανέρχεται σταδιακά η ηρεμία στον ΑΟ Κέρκυρα μετά το ταραχώδες απόγευμα της Κυριακής, την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά κυρίως όσα δυσάρεστα ακολούθησαν που πήγαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Η διαφορά με την Καβάλα(1-1 στη Βέροια) παρέμεινε στους έξι βαθμούς όμως η όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί αλλά και το αίσθημα της παρατεταμένης διαιτητικής κακομεταχείρισης που υφίσταται ο ΑΟΚ, έχουν πεισμώσει τον Νίκο Παντέλη και τους ποδοσφαιριστές του που δηλώνουν αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους. Μπροστά τους έχουν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Πιερικό και ξέρουν ότι πρέπει να κυνηγήσουν και πάλι αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς.

Η σημερινή μεσημβρινή προπόνηση έγινε στα Γαζάτικα και περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και τακτική ενώ δεν συμμετείχαν οι Κολοτούρος (ενοχλήσεις στο δικέφαλο και στο ισχίο) και Νικολόπουλος (πρόβλημα στη μέση) που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Από κει και πέρα ο Νίκος Παντέλης για το ματς της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Αθανασιάδη και Μουστόγιαννη ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Σουαρέ που εξέτισε την ποινή του. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα της ΕΠΣ Κέρκυρας(Κανόνι).

Εξάλλου το Σάββατο το βράδυ (20.00) ΠΑΕ και ερασιτέχνης ΑΟ Κέρκυρα θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου CORFU PALACE.

Τέλος, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι οι φίλαθλοι του ΑΟΚ που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δευτέρας στην Κατερίνη, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ΘΥΡΑ 2 του ΔΑΚ Κατερίνης. Έξω από αυτήν θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο για την αγορά εισιτηρίων(τιμή 15 ευρώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου