Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΧΑΝΤΜΠΟΛ



ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«2 στα 2» ο Λαοδάμας

Εύκολο ήταν το έργο της ομάδας χάντμπολ του Λαοδάμα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΒΔ Ελλάδας καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο Αγρίνιο του τοπικού Φιλαθλητικού, πετυχαίνοντας το ευρύ σκορ 27-5 !

Μάλιστα ο τεχνικός της Κερκυραϊκής ομάδας, Γιώργος Κούρκουλος, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νέους αθλητές του, αφού η δυναμική του αντιπάλου ήταν σε χαμηλό επίπεδο.
Η σύνθεση του Λαοδάμα: Γκούντας 3, Βελισσαρόπουλος 4, Αγιώτης 7, Γεωργοτάς 8, Δεληγιάννης 2, Βραχλιώτης 1, Στεφανής, Τρικαλιώτης, Σημάτης, Σγούρος, Χαρτοφύλακας, Δουκάκης 1, Αυλωνίτης 1

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τους Κερκυραίους είναι στην Άρτα με αντίπαλο την τοπική ομάδα ΓΣ Αρτας Άνω Πόλης. Με θετικό αποτέλεσμα και σε αυτόν τον αγώνα ο Λαοδάμας θα φλερτάρει έντονα με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, γεγονός που θα του δώσει το δικαίωμα να συμμετάσχει στα μπαράζ για την άνοδο στην Β εθνική, η οποία θα έχει άλλη μορφή σε σχέση με την σημερινή λόγω των αναδιαρθρώσεων των κατηγοριών από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης!

Στα μπαράζ συμμετέχουν ο δεύτερος της Αθήνας και οι πρωταθλητές Πελοποννήσου και νησιών του Αιγαίου για μια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου