Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ


Διαμαρτυρία για διαιτησία

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΟ.Κέρκυρα καταγγέλλει και στιγματίζει την απαράδεκτη διαιτητική συμπεριφορά σε βάρος της ομάδας μας από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου μέχρι και χθες.
Η ευαισθησία, ο σεβασμός της θεσμικής θέσης του Προέδρου μας και της Ένωσης μέσα στο πλαίσιο αξιοπρέπειας που τον διακρίνει, δεν του επιτρέπει ούτε καν να ασχοληθεί με τις προνομιακές και ύποπτες διαδικασίες που συμβαίνουν στο χώρο της Β’ Εθνικής ευνοώντας σκανδαλωδώς συγκεκριμένες ομάδες.


Ο πολιτισμός και η ευαισθησία των φιλάθλων της Κέρκυρας είναι γνωστή. Όμως είναι πολύ γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι εκφράζουν αδυναμία διεκδίκησης των νομίμων συμφερόντων της ομάδας μας.

Προειδοποιούμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι δεν θα ανεχθούμε διαιτητικές επιλογές που λειτουργούν από την έναρξη του πρωταθλήματος εις βάρος της ομάδας μας.


Παίρνουμε στα χέρια μας την τήρηση της νομιμότητας με καθαρά χέρια που θα γίνουν πέλεκυς, στο πνίξιμο του δίκιου μας με συντονισμένες ενέργειες όπως : διαμαρτυρίες, καταγγελίες, καταλείψεις, νομικές παρεμβάσεις καθώς και ότι άλλο απαιτηθεί.

Από το Σύνδεσμο Φιλάθλων.

1 σχόλιο: