Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΜΠΙΤΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έπαινος στους διοργανωτές του «Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος – Masters Final»



«Η Κέρκυρα έγραψε πάλι ιστορία»

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για την αρτιότητα της διοργάνωσης του « Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ – MASTERS FINALS» στην παραλία του Ίσσου του Δήμου Μελιτειέων το περασμένο Σαββατοκύριακο, ακόμη δεν έχουν κοπάσει και όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν πως όλα λειτούργησαν στην εντέλεια.


Αν προστεθεί και ο τίτλος που κατέκτησε η Ελληνική γυναικεία ομάδα AVANT GARD,όπως είναι λογικό η ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη όπως επισήμανε ο συντονιστής του ΕBT Μasters Νίκος Πέρρος: «Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού χάντμπολ μια ομάδα αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτή είναι η Αβάντ Γκαρντ. Προσωπικά νιώθω υπερήφανος γιατί όταν μετά από χρόνια θα γίνεται ο απολογισμός, πρώτη θα εμφανίζεται η Κέρκυρα. Όπως το 2004 με το F4 του Κυπέλλου ανδρών «Σπύρος Σαμάρας» αλλάξαμε τη ροή των πραγμάτων και δώσαμε άλλο νόημα στη διοργάνωση έτσι και τώρα η Κέρκυρα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια. Όλες οι αποστολές και οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισαν πως ήταν η καλύτερη διοργάνωση. Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε όλη την Κέρκυρα με τετρακάμερο συνεργείο, ενώ στο site meliticup.gr, είχαμε 4.500 επισκέψεις. Η εξέδρα των αγώνων που μπορούσε να φιλοξενήσει 600 άτομα ήταν γεμάτη ενώ είχε και κόσμο γύρω-γύρω από το γήπεδο του μπιτς χάντμπολ. Επίσης υπήρχαν κάμερες σε ανεμόπτερα. Τη διοργάνωση στήριξαν 43 εθελοντές . Ενθουσιασμένος ήταν ο Δήμαρχος Μελιτειέων Γιάννης Λειβαδιώτης. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηϊωάννου μοίρασε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τη διεκδίκηση από τη Θεσσαλονίκη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Νέων για το 2011 στους επικεφαλής των ξένων αποστολών, ενώ πραγματοποίησε και απονομές. Τέλος στο τραπέζι έπεσε η ιδέα για να αναλάβει η Κέρκυρα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ το 2014».

Ο Παντελής Χατζηϊωάννου, Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Χαντμπολ δήλωσε: «Η διοργάνωση ήταν καταπληκτική, ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο Νίκος Πέρρος. Βοήθησαν όλοι με την ψυχή τους, από το Δήμαρχο μέχρι τον τελευταίο δημοτικό υπάλληλο. Μεγάλη η επιτυχία της Αβαντ Γκαρντ που πήρε την πρώτη θέση».

Η παίκτρια της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ελένη Ποιμενίδου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Είναι ευκαιρία για να διαδοθεί το άθλημα. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική με συντονιστή το Νίκο Πέρρο που έδωσε και την καρδιά του στους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου