Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Επικίνδυνη αργοπορία…

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ο ΑΟ Κέρκυρα βρίσκεται στην κυριολεξία στο σημείο ‘μηδέν’ με την ανησυχία να είναι πλέον διάχυτη για την τύχη της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλογιάννης και Λιμπάντσης δείχνουν να έχουν διαφορά απόψεων σχετικά με την επόμενη ημέρα, κάτι που οδήγησε στην υπερβολική καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Ο λογιστικός έλεγχος που διενεργείται για να εξακριβωθεί η ακριβής οικονομική κατάσταση, θα καθορίσει και τον προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν. Πιθανόν και να δημιουργήσει αλυσίδα εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα αφού η ‘υποβόσκουσα’ κόντρα των δύο πλευρών και των συμμαχιών που έχουν αναπτυχθεί μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε «διαζύγιο».
Ο προγραμματισμός έχει μείνει επικίνδυνα πίσω με το θέμα του προπονητή να είναι αυτό που χρειάζεται άμεση λύση. Ονόματα έχουν ήδη ακουστεί πολλά, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να πάρει θέση με βεβαιότητα απέναντι στις φήμες. Επίσης κανείς δε γνωρίζει τι θα απογίνει με το ρόστερ (υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν), με τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό ενώ ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί ούτε η ημερομηνία για το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας χρονιάς αλλά ούτε και το που θα διεξαχθεί η προετοιμασία. Υπάρχει επιπλέον το φλέγον θέμα με το γηπεδικό, όπου απαιτείται επιτέλους να δοθεί τέλος στην ταλαπωρία και στην απραξία τόσων ετών.

Όλα αυτά θεωρείται βέβαιο ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπουν σε μία σειρά αφού έτσι κι αλλιώς τα περιθώρια στενεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου