Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΣΤΙΒΟΣ

ΚΓΣ: Στην Έδεσσα η Μάνου για προετοιμασία με την Εθνική ομάδα Εφήβων – Νεανίδων


'Πρωτιά' ο Κότσης...

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Συνθέτων Αγωνισμάτων παίδων (Όκταθλο) – κορασίδων (Έπταθλο) ενώ παράλληλα έγιναν και οι αγώνες με την ονομασία «Δίια 2009», που διοργανώνουν ο ΓΑΣ Αρχέλαος σε συνεργασία με τον Ο.Α.Κ.Α. του Δήμου Κατερίνης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας Ημαθίας.

Ο αθλητής του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου και κορυφαίος Έλληνας έφηβος επικοντιστής, Γιάννης Κότσης, επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στο αγώνισμα σε αυτές τις ηλικίες και πήρε εύκολα την πρώτη θέση με επίδοση 4,70μ. Αντίθετα δεν κατάφερε να μπει στην κατάταξη ο Γεράσιμος Τζήλιος.
Τα αποτελέσματα στο επί κοντώ:
1. ΚΟΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΓΣ 4,70μ
2. ΓΡΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 4,40μ
3. ΡΙΖΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣ. 4,30μ
4. ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣ. 4,30μ
5. ΚΟΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 3,90μ
6. ΜΗΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ - ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣ. 3,70μ
- ΤΖΗΛΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ ΓΣ ΑΚΥΡΑ


Την ίδια ώρα συνεχίζεται στην Έδεσσα με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Εφήβων Νεανίδων που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Νόβι Σαντ(Σερβία) από 23-26 Ιουλίου. Μεταξύ των δέκα μελών της ΄γαλανόλευκης’ αποστολής είναι φυσικά και η Λορέλα Μάνου, η νεαρή επικοντίστρια του Κερκυραϊκού ΓΣ. Η αθλήτρια που είναι η κορυφαία Νεάνιδα στη χώρα μας κι έχοντας πετύχει πρόσφατα νέο ατομικό ρεκόρ (4,10μ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Σερρών, προσδοκά σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Να σημειώσουμε ότι Μάνου και Κότσης έχουν προπονητή τον Παύλο Σκορδίλη ενώ αποτελεί σπάνιο γεγονός ένας σύλλογος να διαθέτει στις τάξεις του δύο κορυφαία και σπουδαία ταλέντα και μάλιστα στο ίδιο αγώνισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου