Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζει στον ‘κόσμο’ του!!!

Τι να λέμε τώρα; Για την πρώτη συγκέντρωση εν’ όψει της νέας χρονιάς(προγραμματισμένη για αύριο, παίζεται η ώρα και ο χώρος!), τα σχέδια πρωταθλητισμού, τους μεγαλεπήβολους στόχους, το οργανωτικό πλάνο και την πορεία του ΑΟ Κέρκυρα στην αγωνιστική περίοδο 2009-10;

Αφού οι ίδιοι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην καθημερινότητα της ομάδας απαξιώνουν με τη συμπεριφορά τους το μέγεθος και την ιστορία του ‘ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ’ και δείχνουν από το ξεκίνημα ότι θα είμαστε κι εφέτος θεατές μιας ‘άνοστης και κακόγουστης’ επανάληψης. Τι να την κάνεις την μεταγραφική ενίσχυση και τις καλοκαιρινές μεγαλόστομες υποσχέσεις όταν η νοοτροπία όσον αφορά τη λειτουργία παραμένει απαράλλαχτη.

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατείται η ανακοίνωση της πρώτης συγκέντρωσης λες και θα επέλθει η ‘Δευτέρα Παρουσία’ αν γνωστοποιηθεί επισήμως. Γιατί φτιάχτηκε λοιπόν η ιστοσελίδα της ΠΑΕ; Δεν κοστίζει τίποτα το να ενημερώσεις τον «κόσμο», που θα ζητήσεις να πάρει διαρκείας και θα τον επικαλεστείς δεκάδες φορές μέσα στη σεζόν, για την πρώτη ‘επίσημη’ της ομάδας. Εκτός αν αρκεί η 'εγνωσμένης αξίας' μέθοδος ενημέρωσης από «στόμα σε στόμα» στο δρόμο και στα καφενεία, οπότε κάτι δεν πάει καλά… Ούτε φυσικά να ερωτάται το μεσημέρι ο καθ’ ύλην αρμόδιος (γραφείο τύπου) και να μην γνωρίζει λεπτομέρειες, να υπόσχεται άμεση απάντηση που μέχρι την ώρα ανάρτησης δεν έχει έλθει. Αν δεν τον ενημέρωσαν τα «μεγάλα κεφάλια», τότε ο γιαλός δεν είναι στραβός απλά συνεχίζουν να ‘αρμενίζουν στραβά’ και να κινούνται «στα μουλωχτά». Πρόκειται όμως για μία πεπερασμένη από τις σύγχρονες εξελίξεις τακτική και τα κέρδη είναι απειροελάχιστα… Σοβαρότερη είναι η ζημιά λόγω της επικοινωνιακής απομόνωσης του ΑΟΚ!

Μπράβο κύριοι, συνεχίστε έτσι και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι τα ψέματα τελείωσαν και ο απλός Κερκυραίος φίλαθλος όχι μόνο κατάλαβε τι συμβαίνει αλλά κρατά πλέον επικριτική στάση απέναντι σας. Συνέλθετε πριν να είναι πολύ αργά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου