Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...


« Ο Πλάντραφος ολοκληρώνεται»! Μία από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων ετών είχαν την ευκαιρία να μάθουν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές αλλά και ο απλός φίλαθλος κόσμος του ΑΟ Κέρκυρα και μάλιστα διατυπωμένη μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που διένειμε το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια.

Το δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την υλοποίηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την Κέρκυρα εξασφάλισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας. Όπως γνωστοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ Α.Ε κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ στον Υπουργό Δικαιοσύνης, απαντώντας σε σχετικό αίτημά του, θα χρηματοδοτηθεί με 250.000 ευρώ η ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής του βοηθητικού γηπέδου, το οποίο έχει παραχωρήσει προς χρήση ο Δήμος Κερκυραίων στον ΑΟ Κέρκυρα».
Αυτό σημαίνει ότι μόλις γίνει η εκταμίευση του παραπάνω ποσού θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ώστε να ολοκληρωθεί το βοηθητικό όσο γίνεται συντομότερα, βάζοντας έτσι οριστικά τέλος σε ένα από τα χρόνια και σοβαρότερα προβλήματα της ομάδας.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με τους υποψήφιους(είναι αρκετοί και σημαντικά ονόματα για την κατηγορία) να φορέσουν τη φανέλα του ΑΟΚ την επόμενη περίοδο και εκτός απροόπτου τις προσεχείς ημέρες αναμένονται οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στόχος είναι να υπάρξει ενίσχυση στις θέσεις που πέρυσι παρουσιάστηκαν αδυναμίες ενώ το θετικό για τον Μπάμπη Τεννέ είναι ότι υφίσταται ήδη ένας κορμός βασικών παικτών που θα χρειαστεί βέβαια τις κατάλληλες προσθήκες, για να εμφανιστεί πανίσχυρη η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Σεντεμέντε και τον Κώστα Μανουσαρίδη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ - Γ’ Εθνικής Κατηγορίας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2008-2009.
Επίσης αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση των Πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009 στην Πορταριά Πηλίου.

Τέλος, το ΔΣ του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Ομάδα Νέων - Τμήματα Υποδομής) προσκαλεί τους φιλάθλους στην εκδήλωση που διοργανώνει στον ΚΗΠΟ ΑΝΘΩΝΑ - ΜΠΟΣΚΕΤΟ αύριο βράδυ στις 8:30 μμ με την ευκαιρία της λήξης των αγωνιστικών τμημάτων ποδοσφαιρικής περιόδου 2008-09. Στην εκδήλωση θα εκτεθεί Ιστορικό Φωτογραφικό Υλικό από την εποχή της Ίδρυσης του Α.Ο.ΚΕΡΚΥΡΑ (1968-1969).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου