Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ



Μένει …μέχρι να φύγει!




Ο Νίκος Παντέλης τελικά θα παραμείνει στον ΑΟ Κέρκυρα για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Εθνικό Αστέρα και Καλαμάτα αφού η παραίτηση που υπέβαλλε το βράδυ της Κυριακής δεν έγινε δεκτή.

Θεωρείται όμως εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν καθώς είναι βαθύτατα πικραμένος με τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η απογοήτευση είναι διάχυτη παντού όμως όλες οι εξελίξεις μετατίθενται για λίγες ημέρες μέχρι να διαμορφωθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το πώς θα πορευθεί ο ΑΟΚ τη νέα περίοδο. Σύντομα λοιπόν αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα η διοίκηση της ΠΑΕ και να αποκαλύψει τις σκέψεις για την επόμενη μέρα.

Μετά το χθεσινό ρεπό σήμερα ξεκίνησε το πρόγραμμα προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα. Όσοι συμμετείχαν στο ματς με την Καλαμαριά έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο ΕΑΚ. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Αθανασιάδης που ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο όπως βέβαια και ο Φλαβίνιο. Στον αγώνα της Καισαριανής επιστρέφει ο Γκουστάβο που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου