Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ




Φιλική νίκη του ΑΟ Κέρκυρα,
4-0 τη Βολίδα

Προπονητικού χαρακτήρα διπλό, κι όχι επίσημο φιλικό, έπαιξαν το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο ΑΟ Κέρκυρα και Βολίδα με νικητή τον πρώτο με 4-0.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται αφενός στους ‘νεαρούς’ που χρησιμοποίησε ο Νίκος Παντέλης, αφετέρου στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται το συγκρότημα του Δήμου Αχιλλείων, δέκα ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Μάλιστα όπως συμφώνησαν ΑΟ Κέρκυρα και Βολίδα θα επαναλάβουν τη σημερινή κοινή προπόνηση και το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Τα γκολ σημείωσαν: Καπετάνος 2 (3’, 24’), Γιαννιτσανάκης (27’), Ίσσερης (60’)
Οι συνθέσεις
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Βούρας, Βιτουλαδίτης, Πελαγίας, Σακκάς, Μπουτζίκος, Μπράτος, Μυρίλλας, Μάμαλος, Κοντοδήμος, Καπετάνος, Γιαννιτσανάκης
Έπαιξαν και οι: Πατηνιώτης, Ίσσερης, Ντακούρ (υπό δοκιμή από Ποσειδώνα Αγ. Μάρκου)

ΒΟΛΙΔΑ: Αβραμιώτης, Νικολόπουλος, Μεσημέρης, Δούσης, Πάγκαλης Π., Σκολαρίκης Κ., Μαθιουδάκης, Στρατηγός, Σκολαρίκης Γ., Μπολάνο, Σπίνουλας Σπ.
Έπαιξαν και οι: Σπίνουλας Ν., Βασιλάκης, Πάγκαλης Γ., Σπίνουλας Στ.


- Εξάλλου ο Φαμπρίς Ρεπερνέ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Η επέμβαση έλαβε χώρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και πραγματοποιήθηκε, από τον ιατρό κ. Επισκοπάκη, με απόλυτη επιτυχία. Ο Γάλλος μέσος θα παραμείνει στο Νοσοκομείο, δύο με τρεις ημέρες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης που εκτιμάται ότι θα είναι τέσσερις με πέντε εβδομάδες.
- Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ - Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για τα επεισόδια στο παιχνίδι ΑΟ Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα(8/3):
Επέβαλε στην ΠΑΕ AO ΚΕΡΚΥΡΑ συνολική χρηματική ποινή, τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων πενήντα (4.350) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων(6.500)ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου