Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συγκλονίζει…η Βολίδα !!!



Ιστορική πρόκριση στον τελικό…

Η Βολίδα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα αντιπαρατεθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας αφού χρειάστηκε η ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτυ (κανονικός αγώνας κ παράταση 3-3) για να αποκλείσει τον Εθνικό Γαζώρου Σερρών.

Στο ουδέτερο γήπεδο των Γρεβενών έγινε ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας με πλούσιο θέαμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του. Μόλις στο 1’ ο Αγγελάκας άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό, με τη σέντρα όμως ο Μπολάνο ισοφάρισε για τη Βολίδα. Στο 4’ και πάλι ο Αγγελάκας έδωσε ξανά την πρωτοπορία στη Σερραϊκή ομάδα αλλά στο 41’ ήταν η σειρά του Σπίνουλα Σπ. να σκοράρει και να οδηγήσει τους αντιπάλους ισόπαλους στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 66’ ο Καρυπίδης έβαλε για τρίτη φορά στο παιχνίδι μπροστά στο σκορ τον Εθνικό, ο Πετρόγιαννης όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και ισοφάρισε στο 86’, οδηγώντας το ματς στην παράταση όπου οι δύο ομάδες έμειναν άσφαιρες και μάλιστα ο ίδιος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του έξτρα χρόνου.
Στη διαδικασία των πέναλτυ, χρειάστηκαν...δέκα εύστοχες εκτελέσεις για να μπορέσει η Βολίδα να πάρει την πρόκριση(10-9), εκμεταλλευόμενη το μοναδικό άστοχο, αλλά καθοριστικό πέναλτι του Τάκα.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ:
0-1: Δούσης
1-1: Καρυπίδης
1-2: Στρατηγός
2-2: Νάρος
2-3: Πελάης
3-3: Μουρατίδης
3-4: Μαθιουδάκης
4-4: Καρπενίδης
5-4: Σπίνουλας
5-5: Αγγελάκας
5-6: Νικολόπουλος
6-6: Χαντζάκος
6-7: Αβραμιώτης
ΧΑΜ. ΠΕΝ: Τάκας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Κουριζίδης Θ., Καρυπίδης, Καρπενίδης, Χαντζάκος, Αβραμίδης, Μεσερλής (60’ Μουρατίδης), Κουρουζίδης Θ, Νάρος, Χαριλάου (46’ Καρακαλίδης), Αγγελάκας, Τάκας.
ΒΟΛΙΔΑ: Αβραμιώτης, Σκολαρίκης Κ, Νικολόπουλος, Πετρογιάννης, Σπίνουλας Στ, Δούσης, Σκολαρίκης Γ., Στρατηγός, Σπίνουλας Σπ. (81’ Μαθιουδάκης), Μπολάνο (63’ Σκολαρίκης Π.), Πελάης

Αντίπαλος της Βολίδας στον τελικό θα είναι ο πρωταθλητής του 7ου ομίλου Ασπρόπυργος που χωρίς να συναντήσει δυσκολίες στο γήπεδο της Κερατέας ξεπέρασε το εμπόδιο του Πλατανιά Χανίων επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Νταλαμπέκη(15’) και Δημάκη (64’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου